Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjaston Sisustus

Veranda on a Roof

Kirjaston Sisustus Studio Kurssin Kalpak Shah on uudistanut kattohuoneiston ylemmÀn tason LÀnsi-Intiassa, Pune, luomalla sekoituksen sisÀ- ja ulkotiloihin, jotka ympÀröivÀt kattopuutarhaa. Paikallisen studion, jonka kotipaikka on myös Pune, tarkoituksena oli muuttaa kodin vajaakÀyttöinen ylÀkerros alueeksi, joka on samanlainen kuin perinteisen intialaisen kodin veranta.

Hotelli

Shang Ju

Hotelli City Resort -hotellin mÀÀritelmÀn, luonnon kauneuden ja ihmiskunnan kauneuden perusteella on selvÀÀ, ettÀ se eroaa paikallisista hotelleista. YhdistÀmÀllÀ paikalliseen kulttuuriin ja elintapoihin, lisÀÀ eleganssia ja riimiÀ vierashuoneisiin ja tarjoa erilaisia elÀmÀkokemuksia. Rento ja tiukat lomatyöt, tÀynnÀ eleganssia, puhdasta ja pehmeÀÀ elÀmÀÀ. Paljasta mieli, joka piilottaa mielen, ja anna vieraiden kÀvellÀ kaupungin rauhassa.

Majatalon Sisustus

The MeetNi

Majatalon Sisustus Suunnitteluelementtien suhteen sitÀ ei ole tarkoitettu monimutkaiseksi tai minimalistiseksi. Pohjaksi otetaan kiinalainen yksinkertainen vÀri, mutta tekstuurimaalilla jÀtetÀÀn tilaa tyhjÀksi, mikÀ muodostaa itÀmaisen taiteellisen kÀsityksen modernin estetiikan mukaisesti. Modernit humanistiset kodinkalusteet ja perinteiset koristeet, joissa on historiallisia tarinoita, nÀyttÀvÀt olevan muinaisia ja avaruudessa virtaavia moderneja vuoropuheluita, joissa on rauhallisesti muinainen viehÀtys.

Hotellin Sisustus

New Beacon

Hotellin Sisustus Tila on kontti. Suunnittelija lisÀÀ siihen tunne- ja avaruuselementtejÀ. YhdistettynÀ avaruus Noumenonin ominaisuuksiin suunnittelija viimeistelee deduktion tunneista sekvenssiin avaruusreitin jÀrjestelyn kautta ja muodostaa sitten kokonaisen tarinan. Ihmisen tunteet saostuvat ja sublimoidaan luonnollisesti kokemuksen kautta. Se kÀyttÀÀ nykyaikaisia tekniikoita metaforassa muinaisen kaupungin kulttuuria ja osoittaa esteettisen viisauden tuhansien vuosien ajan. Suunnittelija katsojana kertoo hitaasti siitÀ, kuinka kaupunki ravitsee nykyaikaista ihmisen elÀmÀÀ kontekstillaan.

Klinikka

Chibanewtown Ladies

Klinikka TÀrkeÀ osa tÀtÀ suunnittelua oli, ettÀ sairaalaan tulevat ihmiset rentoutuvat. Tilan ominaisuutena hoitotilan lisÀksi on sijoitettu tiskin tapainen saarikeittiö, jotta he voivat tehdÀ maitoa vauvalle odotushuoneessa. Lasten alue, joka on tilan keskellÀ, on avaruuden symboli ja he voivat seurata lapsia mistÀ tahansa. SeinÀlle asetetulla sohvalla on korkeus, joka helpottaa raskaana olevan naisen istumista, takakulma sÀÀdetÀÀn ja tyynyn kovuus sÀÀdetÀÀn siten, ettÀ se ei ole liian pehmeÀ.

Ravintola

Jiao Tang

Ravintola Hanke on hotpot-ravintola, joka sijaitsee Chengdussa, Kiinassa. Suunnittelun inspiraatio on perÀisin ihmisen ja luonnon harmonisesta rinnakkaiselosta Neptunuksella. Ravintola on jÀrjestetty seitsemÀn muotoiluteeman avulla kuvaamaan tarinoita Neptunuksesta. Elokuva- ja televisiokonseptit, taide, tiede ja tekniikka, huonekalujen, lamppujen, ruokailuvÀlineiden jne. AlkuperÀinen koristeellinen sisustus tarjoavat dramaattisia kiehtovia kokemuksia kÀvijöille. Materiaalien sijoittelu ja vÀrien kontrasti muodostavat avaruusilmapiirin. Mekaanista asennustaidetta sovelletaan avaruusvuorovaikutuksen ja kuluttajakokemuksen parantamiseksi.