Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

Blossom

Toimisto Vaikka se on toimistotila, siinä käytetään rohkeaa yhdistelmää eri materiaaleja, ja vihreä istutusrakenne antaa käsityksen perspektiivistä päivän aikana. Suunnittelija tarjoaa vain tilaa, ja tilan elinvoimaisuus riippuu silti omistajasta, käyttämällä luonnon voimaa ja suunnittelijan ainutlaatuista tyyliä! Toimisto ei ole enää yksi toiminto, suunnittelu on monipuolisempi ja sitä käytetään suuressa ja avoimessa tilassa erilaisten mahdollisuuksien luomiseen ihmisten ja ympäristön välille.

Toimisto

Dunyue

Toimisto Keskusteluprosessin aikana suunnittelijat antavat suunnittelulle paitsi sisätilojen alueellisen jakautumisen myös kaupungin / tilan / ihmisten yhteyden yhdessä, jotta hillitty ympäristö ja tila eivät ole ristiriidassa kaupungin kanssa, päiväaika on piilotettu julkisivu kadulla, yö. Sitten siitä tulee lasinen valopöytä kaupungissa.

Ruokasali

Elizabeth's Tree House

Ruokasali Elizabeth's Tree House on arkkitehtuurin roolin paranemisprosessissa osoittama uusi ruokasalipaviljonki terapeuttiseen leiriin Kildaressa. Palveluksessa vaikeista sairauksista toipuvia lapsia varten tila muodostaa puukaasun tammenmetsän keskelle. Dynaaminen, mutta toimiva puurokerrosjärjestelmä sisältää ilmaisukykyisen katon, laajat ikkunat ja värikkään lehtikuoren, mikä luo sisätilojen ruokailutilan, joka muodostaa vuoropuhelun ympäröivän järven ja metsän kanssa. Syvä yhteys luontoon kaikilla tasoilla edistää käyttäjän mukavuutta, rentoutumista, paranemista ja lumoavuutta.

Monimuotoinen Tila

La Moitie

Monimuotoinen Tila La Moitie -projektin nimi on peräisin puolen ranskankielisestä käännöksestä, ja muotoilu heijastaa sitä asianmukaisesti tasapainolla, joka on löydetty vastakkaisten elementtien välillä: neliö ja ympyrä, vaalea ja tumma. Rajoitetun tilan vuoksi ryhmä pyrki luomaan sekä yhteyden että jaon kahden erillisen kauppa-alueen välille käyttämällä kahta vastakkaista väriä. Raja vaaleanpunaisen ja mustan tilan välillä on selkeä, mutta myös epäselvä eri näkökulmista. Kierreportaat, puoliksi vaaleanpunaiset ja puoliksi mustat, on sijoitettu kaupan keskelle ja ne tarjoavat.

Lääketieteellinen Kauneuskeskus

LaPuro

Lääketieteellinen Kauneuskeskus Suunnittelu on enemmän kuin hyvä estetiikka. Se on tapa, jolla tilaa käytetään. Lääketieteellinen keskus integroitu muoto ja toiminta yhtenä. Ymmärtää käyttäjien vaatimukset ja antaa heille kokemuksen kaikista ympäröivän ympäristön hienoista kosketuksista, jotka tuntevat olon helpottavaksi ja aidosti välittäväksi. Suunnittelu ja uusi teknologiajärjestelmä tarjoavat ratkaisuja käyttäjälle ja helppoja hallita. Terveys, hyvinvointi ja lääketiede huomioon ottaen keskus käytti ympäristöystävällisiä materiaaleja ja seurasi rakennusprosessia. Kaikki elementit on integroitu malliin, jossa se todella sopii käyttäjille.

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu

Bienville

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu Tämän työperheen logistiikka vaati heidän olevan kotona sisätiloissa pitkään, mikä työn ja koulun lisäksi haittasi heidän hyvinvointiaan. He aikoivat pohtia, kuten monet perheet, onko muutto lähiöihin vaihtamalla kaupunkien mukavuuksien vaihto suuremmalle takapihalle ulkona pääsyn lisäämiseksi. Sen sijaan, että muuttivat kaukana, he päättivät rakentaa uuden talon, joka harkitsisi uudelleen sisätilojen kodin rajoituksia pienellä kaupunkialueella. Hankkeen organisointiperiaatteena oli luoda mahdollisimman paljon ulkona pääsyä yhteisöistä.