Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
6280.ch-Coworking-Napa

Novex Coworking

6280.ch-Coworking-Napa Maalauksellisessa Keski-Sveitsissä sijaitsevien vuoristojen ja järvien keskuudessa sijaitseva 6280.ch -toimistokeskus on vastaus kasvavaan tarpeeseen joustavia ja esteettömiä työtiloja Sveitsin maaseutualueilla. Se tarjoaa paikallisille freelancereille ja pienyrityksille nykyaikaisen työtilan, jossa on sisustus, joka saa inspiraatiota sivustojen bukoliikkaympäristöstä ja kunnioittaa teollista menneisyyttä samalla kun omaksuu tiukasti 2000-luvun työelämän luonteen.

Toimistosuunnittelu

Sberbank

Toimistosuunnittelu Projektin monimutkaisuus oli suunnitella valtava koko ketterä työpaikka erittäin rajoitetussa aikataulussa ja pitää toimistojen käyttäjien fyysiset ja henkiset tarpeet aina suunnittelun ytimessä. Uudella toimistosuunnittelulla Sberbank on asettanut ensimmäisen askeleen kohti työpaikkakonseptinsa nykyaikaistamista. Uusi toimistosuunnittelu antaa henkilöstölle mahdollisuuden suorittaa tehtävänsä sopivimmassa työympäristössä ja luo aivan uuden arkkitehtonisen identiteetin Venäjän ja Itä-Euroopan johtavalle rahoituslaitokselle.

Toimisto

HB Reavis London

Toimisto IWBI: n WELL-rakennusstandardin mukaan suunniteltu HB Reavis UK: n pääkonttori pyrkii edistämään projektipohjaista työtä, joka rohkaisee osastojen siilojen hajottamista ja tekee työskentelystä eri joukkueissa yksinkertaisempana ja helpommin saatavana. WELL-rakennusstandardin mukaisesti työpaikan suunnittelulla pyritään myös vastaamaan nykyaikaisiin toimistoihin liittyviin terveysongelmiin, kuten liikkumisen puute, huono valaistus, heikko ilmanlaatu, rajalliset ruokavalinnat ja stressi.

Loma-Asunto

Chapel on the Hill

Loma-Asunto Yli 40 vuoden ajan seisovan hylätyn metodistikappelin pohjois-Englannissa on muutettu 7 hengen itsepalveluhuoneistoksi. Arkkitehdit ovat säilyttäneet alkuperäiset ominaispiirteensä - korkeat goottilaiset ikkunat ja seurakunnan päähalli - kääntäen kappelin harmoniseksi ja mukavaksi tilaksi, joka on päivänvalon tulva. Tämä 1800-luvun rakennus sijaitsee Englannin maaseudulla ja tarjoaa panoraamanäkymät mäkille ja kauniille maaseudulle.

Toimisto

Blossom

Toimisto Vaikka se on toimistotila, siinä käytetään rohkeaa yhdistelmää eri materiaaleja, ja vihreä istutusrakenne antaa käsityksen perspektiivistä päivän aikana. Suunnittelija tarjoaa vain tilaa, ja tilan elinvoimaisuus riippuu silti omistajasta, käyttämällä luonnon voimaa ja suunnittelijan ainutlaatuista tyyliä! Toimisto ei ole enää yksi toiminto, suunnittelu on monipuolisempi ja sitä käytetään suuressa ja avoimessa tilassa erilaisten mahdollisuuksien luomiseen ihmisten ja ympäristön välille.

Toimisto

Dunyue

Toimisto Keskusteluprosessin aikana suunnittelijat antavat suunnittelulle paitsi sisätilojen alueellisen jakautumisen myös kaupungin / tilan / ihmisten yhteyden yhdessä, jotta hillitty ympäristö ja tila eivät ole ristiriidassa kaupungin kanssa, päiväaika on piilotettu julkisivu kadulla, yö. Sitten siitä tulee lasinen valopöytä kaupungissa.