Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Interaktiivinen Taiteen Installaatio

Pulse Pavilion

Interaktiivinen Taiteen Installaatio Pulse Pavilion on vuorovaikutteinen installaatio, joka yhdistää valon, värit, liikkeen ja äänen monisensiooinnissa. Ulkopuolella se on yksinkertainen musta laatikko, mutta astuessaan sisään on upotettu illuusioon, jonka led-valot, sykkivä ääni ja eloisa grafiikka luovat yhdessä. Värikäs näyttelyidentiteetti luodaan paviljongin hengessä, käyttämällä paviljonkin sisäpuolella olevia grafiikoita ja räätälöityä kirjasinta.

Kaupallinen Animaatio

Simplest Happiness

Kaupallinen Animaatio Kiinan eläinlääkinnässä vuosi 2019 on sian vuosi, joten Yen C suunnitteli viipaloidun sian, ja se on kiista kiinan kielellä "monissa kuumissa elokuvissa". Onnelliset hahmot ovat linjassa kanavan kuvan ja onnellisten tunteiden kanssa, joita kanava haluaa antaa yleisölleen. Video on yhdistelmä neljästä elokuvan elementistä. Leikkivät lapset voivat parhaiten osoittaa puhdasta onnellisuutta ja toivoa, että yleisöllä on sama tunne katsomassa elokuvaa.

Tapahtumien Edistäminen

Typographic Posters

Tapahtumien Edistäminen Typografiset julisteet on kokoelma julisteita, jotka on tehty vuosina 2013 ja 2015. Projekti käsittää typografian kokeellisen käytön linjojen, kuvioiden ja isometrisen perspektiivin avulla, jotka luovat ainutlaatuisen havaintokokemuksen. Jokainen näistä julisteista edustaa haastetta kommunikoida ainoan tyyppisen käyttäjän kanssa. 1. Juliste Felix Beltranin 40-vuotisjuhlan kunniaksi. 2. Juliste Gestalt-instituutin 25-vuotisjuhlan kunniaksi. 3. Juliste protestina kadonneiden 43 opiskelijan yli Meksikossa. 4. Juliste suunnittelukonferenssille Passion & Design V. 5. Julian Carillon kolmetoista ääntä.

Puettava Ylellinen Taide

Animal Instinct

Puettava Ylellinen Taide NYC: n kuvanveistäjän ja taiteilijakoru Christopher Rossin käytettävä ylellinen taidekokoelma Animal Instinct on sarja eläimistä inspiroituja, rajoitetun erän taiteita, jotka taiteilija itse on syventänyt antiikkia sterlinghopeaa, 24 karaatin kultaa ja Bohemian lasia. Häivyttäen rajat taiteen, korujen, haute couturen ja ylellisyyssuunnittelun välillä, veistokselliset vyöt tekevät ainutlaatuisista, provosoivista lausuntokappaleista, jotka tuovat eläintaiteen käsitteen vartaloon. Ajattelemattomat lausuntokappaleet, jotka antavat voimaa, ovat herättäviä ja omaperäisiä, ovat naispuolisten eläinten vaistojen tutkiminen veistoksellisessa muodossa.

Digitaalimuutos

Tigi

Digitaalimuutos Yksi hiuksen muodin ikonimmista kokonaisuuksista on asettamassa rohkean askeleen digitaaliseen osuvuuteen. Professional dot com- ja Tigi Color Copyright -sarjojen uusimista hallittiin yhdistämällä taiteilijoiden luoma räätälöity sisältö, nykyaikaisten valokuvaajien osallistuminen ja vielä näkymättömät muotoilunilmaisut digitaaliseen muotoon. Hienot, mutta terävät kontrastit tekniikoiden ja käsityön välillä. Lopuksi opastamme Tigiä terveellisen vaiheittaisen lähestymistavan kautta todelliseen digitaalimuutokseen 0: sta 100: een.

Tietoisuus- Ja Mainoskampanja

O3JECT

Tietoisuus- Ja Mainoskampanja Koska yksityisestä tilasta tulee tulevaisuudessa arvokas resurssi, tämän huoneen kasvava tarve määritellä ja suunnitella on tärkeä asia nykyaikana. O3JECT on sitoutunut valmistamaan ja mainostamaan hanatonta tilaa esteettisesti houkuttelevana muistutuksena tuntemattomasta tulevaisuudesta. Faradayn häkin periaatteella rakennettu käsintehty, suljettu ja johtava kuutio ilmentää näennäisesti utopistisen huoneen ikonista toteutumista, jota mainostetaan kattavan kampanjasuunnittelun avulla.