Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Taide

Flow With The Sprit Of Water

Julkinen Taide Usein yhteisöympäristöt pilaavat asukkaidensa henkilökohtaisten ja henkilöiden sisäisten haittojen vuoksi, mikä johtaa näkyvään ja näkymättömään kaaokseen ympäristössä. Tämän häiriön tiedostamaton vaikutus on, että asukkaat regressoivat levottomuuteen. Tämä tavanomainen ja syklinen levottomuus vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen. Veistokset ohjaavat, hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat tilan positiivista "chi" -keskittyen miellyttäviin ja rauhallisiin tuloksiin. Ympäristönsä hienovaraisella muutoksella kansalaisia ohjataan kohti tasapainoa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välillä.

Projektin nimi : Flow With The Sprit Of Water, Suunnittelijoiden nimi : Iutian Tsai, Asiakkaan nimi : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Julkinen Taide

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.