Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Olutvärimallit

Beertone

Olutvärimallit Beertone on ensimmäinen oluen eri väreihin perustuva oluen ohje, joka esitetään lasimuodossa. Ensimmäistä painosta varten keräsimme tietoa 202 erilaisesta sveitsiläisolutesta, jotka matkustavat ympäri maata, idästä länteen, pohjoisesta etelään. Koko prosessi kesti paljon aikaa ja yksityiskohtaisen logistiikan saadaan aikaan, mutta näiden kahden intohimon tulokset tekevät meistä erittäin ylpeitä ja lisäpainoksia on jo suunnitteilla. Kippis!

Projektin nimi : Beertone, Suunnittelijoiden nimi : Alexander Michelbach, Asiakkaan nimi : Beertone.

Beertone Olutvärimallit

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.