Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brändi-Identiteetti BIA on Atlantin taivaan paikallislintu-symboli, joka lentää ajatusten ja unelmien yli maiden yli, luonnon lentäjä, joka kuljettaa ihmisiä, muistoja, yrityksiä ja yrityksiä. SATA: lla BIA symboloi aina saariston yhdeksän saaren liittoa yhdessä atlanttisessa haasteessa: ota Azorien nimi maailmalle ja tuo maailma Azoreille. BIA - Blue Islands Açor - prototyyppien futurismista innoittamana suoraviivainen linssilinnuinen lintu, rakennettu sen ainutlaatuiseen geneettiseen koodiin, joka on epäsymmetrinen, erottuva ja värillinen kuin Azorien yhdeksän saarta.

Projektin nimi : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Suunnittelijoiden nimi : SATA Airlines, Asiakkaan nimi : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Brändi-Identiteetti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.