Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Magnesiumpakkaukset

Kailani

Magnesiumpakkaukset Arome Agencyn Kailani-pakkausten graafisen identiteetin ja taiteellisen linjan teokset perustuvat minimaaliseen ja puhtaaseen suunnitteluun. Tämä minimalismi on linjassa tuotteen kanssa, jolla on vain yksi ainesosa, magnesium. Valittu typografia on vahva ja tyypillinen. Se luonnehtii sekä mineraalimagneetin lujuutta että tuotteen vahvuutta, joka palauttaa elinvoiman ja energian kuluttajille.

Pullo Viiniä

Gabriel Meffre

Pullo Viiniä Aroma luo graafisen identiteetin keräilijän kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettää 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestä 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniä. Käytetyt värilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman keräilijän puolta.

Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittäviä merkinnän maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekä minimalistisia että moderneja, samalla kun niissä oli tämä käsityöllinen ripaus ja tuo miellyttävä ja sympaattinen puoli, joka tuo kynällä piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttävä hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

Työpöydän Asennus

Wood Storm

Työpöydän Asennus Wood Storm on työpöydän asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdään todelliseksi puuverho, jota lisäävät alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus käyttäytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympäröivää näkölinjaa etsimään alku- tai loppupistettä, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.

Interaktiiviset Installaatiot

Falling Water

Interaktiiviset Installaatiot Falling Water on joukko interaktiivisia asennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat muuttaa juoksupolkua kuution tai kuution ympäri. Kuutioiden ja helmillä virtauksen yhdistelmä edustaa staattisen esineen ja dynaamisen veden virtauksen kontrastia. Virta voidaan vetää nähdäksesi helmet juoksevan tai laittaa pöydälle jäätyneen veden kohtauksena. Helmiä pidetään myös toiveina, joita ihmiset tekevät päivittäin. Toiveiden tulisi olla ketjuja ja juoksevia ikuisesti vesiputouksena.

Runkoasennus

Missing Julie

Runkoasennus Tämä malli esittelee runkoasennuksen ja käyttöliittymän sisä- ja ulkotilojen välillä tai valoja ja varjoja. Se antaa ilmaisun, kun ihmiset etsivät kehystä odottamaan jonkun palaamista. Erityyppisiä ja -kokoisia lasipalloja käytetään toiveiden ja kyyneleiden symbolina ilmaisemaan tunne, joka mahdollisesti piiloutuu sisälle. Teräsrunko ja laatikot määrittelevät tunnerajan. Henkilön antama tunne voi olla erilainen kuin se, jolla se havaitaan, samoin kuin pallojen kuvat ovat ylösalaisin.