Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kädet kahden renkaan puolesta. Tämä minimalistinen muotoilu tarjoaa sekä puhtaan että yksinkertaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti kellojen silmiinpistävään estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-näyttö näyttää kirkkaat värikaistat poikkeuksellisella määritelmällä, säilyttäen lopulta analogisen näkökohdan ja samalla myös pidemmän akun käyttöiän.

Rannekoru

Fred

Rannekoru Rannekoruja ja rannekoruja on monia erilaisia: suunnittelijoita, kultaisia, muovisia, halpoja ja kalliita… mutta kauniita sellaisenaan, ne kaikki ovat aina yksinkertaisia ja ainoita rannekoruja. Fred on jotain muuta. Nämä hihansuut yksinkertaistavat elvyttämään vanhojen aikojen jaloa, mutta ovat kuitenkin moderneja. Niitä voidaan käyttää myös paljain käsin ja silkkipuserossa tai mustassa puserossa, ja ne lisäävät luokan ripauksen niitä käyttävään. Nämä rannekorut ovat ainutlaatuisia, koska ne tulevat parina. Ne ovat erittäin kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä turmeltumattoman. Kun käytät niitä, ihminen huomaa varmasti!

Kaulakoru Ja Rintakoru

I Am Hydrogen

Kaulakoru Ja Rintakoru Suunnittelu on inspiroitu neoplatonisesta makrokosmosta ja mikrokosmosta johtuvasta filosofiasta, jonka mukaan samat kuviot toistetaan kaikilla kosmoksen tasoilla. Viitaten kultaiseen suhteeseen ja fibonacci-sekvenssiin, kaulakorussa on matemaattinen malli, joka jäljittelee luonnossa havaittuja fyllotaksismalleja, kuten auringonkukissa, päivänkakkaraissa ja monissa muissa kasveissa havaitaan. Kultainen torus edustaa maailmankaikkeutta, ympäröimässä avaruus-ajan kankaassa. "I Am Hydrogen" edustaa samanaikaisesti mallia "suunnittelun universaalisesta vakiosta" ja mallia itse maailmankaikkeudesta.

Kierrätetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

Kierrätetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrätetyt korut, jotka on suunniteltu käyttämättä Claire de Lune -kattokruunujen jätemateriaalia. Tämä linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia välähdyksiä suunnittelijan filosofiaan. Läpinäkyvyys on tärkeä osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tämä heijastuu hänelle käytetyn akryylin valinnalla. Käytettävän peiliakryylin lisäksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina läpinäkyvää, väriä tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa käsitteen uudelleentarkastelua.

Rengas

The Empress

Rengas Fantastinen kauneuskivi - pyrope - sen ydin tuo suuruuden ja juhlavuuden. Se on kauneus ja ainutlaatuisuus kivi tunnistettu kuva, joka on tarkoitettu tulevaisuuden sisustus. Kivelle oli tarpeen luoda ainutlaatuinen kehys, joka kantaisi hänet ilmaan. Kivi vedettiin pitävän metallin ulkopuolelle. Tämä kaava aistillinen intohimo ja houkutteleva voima. Klassisen konseptin säilyttäminen oli tärkeää, sillä se tuki modernia käsitystä koruista.

Rintakoru

The Sunshine

Rintakoru Ominaisuus tämän koru on, että tässä käytettiin suuri kivi monimutkainen muoto, joka on asetettu näkymätön (ilma) runko. Korujen suunnittelu-näkymä avaa vain kivit, jotka piilottavat kokoonpanoteknologian. Itse kiveä pitävät kaksi, häiritsemätöntä kiinnikettä ja ohut levy, joka on täynnä timantteja. Tämä levy on perusta kaikille tukirakenteen rintakoruille. Se pitää ja toinen kivi. Koko koostumus tehtiin mahdolliseksi hienon päähiomakiven jälkeen.