Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru

Scar is No More a Scar

Kaulakoru Suunnittelun takana on dramaattinen tuskallinen tarina. Sitä innoitti unohtumaton kiusallinen armeni vartalooni, jonka 12-vuotiaana vahvisti voimakas ilotulitus. Yrittäessään peittää sen tatuoinnilla, tatuoija varoitti minua, että olisi pahempaa peittää pelo. Jokaisella on arpi, jokaisella on hänen unohtumaton tuskallinen tarinansa tai historiansa, paras ratkaisu paranemiseen on oppia kohtaamaan se ja voittamaan se voimakkaasti sen sijaan, että peittäisit tai yrittäisit paeta siitä. Siksi toivon, että koruja käyttävät ihmiset voivat tuntea olonsa vahvemmaksi ja positiivisemmaksi.

Kytketty Kello

COOKOO

Kytketty Kello COOKOO ™, maailman ensimmäinen suunnittelija älykello, joka yhdistää analogisen liikkeen digitaaliseen näyttöön. Kellossa on erittäin siistien linjojen ja älykkäiden toimintojen ikoninen muotoilu. Älypuhelimen tai iPadin ensisijaiset ilmoitukset ovat kello. COOKOO App ™ -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita kytkettyä elämäänsä valitsemalla, mitkä ilmoitukset ja hälytykset he haluavat vastaanottaa ranteeseensa. Mukautettavan COMMAND-painikkeen painaminen antaa kameran etäkäyttöön, musiikin toiston kaukosäätimellä, yhden painikkeen Facebook-sisäänkirjautumisen ja monia muita vaihtoehtoja.

Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Olga

Kannettavan Tietokoneen Kotelo Kannettavan tietokoneen kotelo erityisellä hihnalla ja kiinnitä toinen kotelojärjestelmä. Materiaalin suhteen otin kierrätetyn nahan. On olemassa useita värejä, joista kukin voi valita oman. Tavoitteenani oli tehdä selkeä, mielenkiintoinen kannettava tietokonekotelo, jossa on helppo hoitaa hoitojärjestelmä ja jossa voit kiinnittää toisen kotelon, jos joudut kantamaan tutkittavissa olevia Mac book pro- ja Ipad- tai mini Ipad -laitteita mukanasi. Voit kantaa kotelon alla sateenvarjoa tai sanomalehteä. Helposti vaihdettava kotelo joka päivä vaativaksi.

Sadetakki

UMBRELLA COAT

Sadetakki Tämä sadetakki on yhdistelmä sadetakkia, sateenvarjoa ja vedenpitäviä housuja. Sääolosuhteista ja sateen määrästä riippuen se voidaan säätää eri suojaustasoille. Hänen ainutlaatuinen ominaisuutensa on, että siinä yhdistyvät sadetakki ja sateenvarjo yhdessä esineessä. ”Sateenvarjo-sadetakki” käsissäsi on vapaa. Se voi myös olla täydellinen urheilutoimintaan, kuten polkupyöräilyyn. Lisäksi tungosta kadulla et törmää muihin sateenvarjoihin, kun sateenvarjo-huppu ulottuu hartioidesi yläpuolelle.

Rengas

Doppio

Rengas Tämä on mystisen luonteenomainen jännittävä jalokivi. ”Doppio” kulkee spiraalimuodossaan kahteen suuntaan, symboloimalla miesten aikaa: heidän menneisyyttään ja tulevaisuuttaan. Se kantaa hopeaa ja kultaa, jotka edustavat ihmishengen hyveiden kehitystä koko historiansa aikana maan päällä.