Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “Town”

Kalenteri Town on paperi-käsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Nykyaikainen Qipao

The Remains

Nykyaikainen Qipao Inspiraatio on peräisin kiinalaisista jäänteistä. ”Keramiikka” on suosituin esitys, joka on suosituin riippumatta kuninkaasta ja ihmisistä. Tutkimuksessani vielä nykyään kiinalaisten esteettisten muodien ja Feng Shuin (sisustus- ja ympäristösuunnittelu) ydinstandardit ovat ennallaan. He pitävät läpikuultavuudesta, kerrostamisesta ja toiveista. Haluan suunnitella Qipaon, jotta keramiikan merkitys ja ominaisuudet saataisiin vanhasta dynastiasta nykymuotoon. Ja provosoi ihmisiä, jotka ovat unohtaneet kulttuurinsa ja etnisyytensä aina, kun olemme i-sukupolvessa.

Ravintola

Osaka

Ravintola Itaim Bibin naapurissa (São Paulo, Brasilia) sijaitseva Osaka näyttää ylpeänä arkkitehtuurinsa tarjoamalla intiimin ja viihtyisän ilmapiirin eri tiloihin. Kadun vieressä oleva ulkoterassi on sisäänkäynti vihreään ja moderniin pihalle, yhteys sisä-, ulkotilojen ja luonnon välillä. Yksityinen ja hienostunut estetiikka toteutettiin käyttämällä luonnollisia elementtejä, kuten puuta, kiviä, rautaa ja tekstiilejä. Lamella-kattojärjestelmää, jossa on hämärä valaistus, ja puurakennustöitä tutkittiin huolellisesti harmonisoivan sisustussuunnitelman valmistamiseksi ja erilaisten tunnelmien luomiseksi.

Viinin Testauslaitos

Grapevine House

Viinin Testauslaitos Viinirypäle talo abstraktin rypäleen muodossa, joka on melkein vapaa vireillä viinitarhasta. Hänen pääasiallinen tukielementti, jonka digitaalinen valmistettu pylväs tuottaa, edustaa kunnianosoitusta vanhalle viinirypäleen juurille. Viinirypäleen talon jatkuva lasin etuosa on avoinna kaikkiin suuntiin ja mahdollistaa viinitarhan välittömän maisemakokemuksen. Kaikkien koeviinien visuaalinen maunparannus olisi myönnettävä tällä tavalla.

Kalenteri

Calendar 2014 “Farm”

Kalenteri Farm-paperikäsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä GLASSWAVE moniakselinen verhoseinäjärjestelmä avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. Tämä uusi käsite seinäseinämässä perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömäiset eikä suorakaiteen muotoiset profiilit. Tämä ehdottoman innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillä varustettuja rakenteita, jotka lisäävät kymmenkertaisesti lasiseinäkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmät. GLASSWAVE on matalakerrosjärjestelmä, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintään kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, näyttelyhuoneet, atriiumit jne.)