Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Cocktailbaari

Gamsei

Cocktailbaari Kun Gamsei avattiin vuonna 2013, hyper-lokalismi otettiin käyttöön toiminta-alueella, joka oli siihen asti rajoittunut pääasiassa ruoka-kohtauksiin. Gamseissa cocktailien ainesosat ovat joko villitöitä tai paikallisten arteesisten viljelijöiden kasvattamia. Baarin sisustus on selvä jatkoa tälle filosofialle. Kuten cocktaileja, myös Buero Wagner hankki kaikki materiaalit paikallisesti ja työskenteli tiiviissä yhteistyössä paikallisten valmistajien kanssa räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Gamsei on täysin integroitu konsepti, joka muuttaa cocktailin juomisesta uuden kokemuksen.

Merenelävien Pakkaukset

PURE

Merenelävien Pakkaukset Tämän uuden tuotevalikoiman konsepti on "vapaa". Yksinkertaisesti sanottuna, loimme epätavallisen rento malli. Tina tyypillisesti tina- ja äyriäistuotteita ovat tummat ja sotkuiset pakkaukset, suunnittelumme on "vapaa kaikista optisista liitäntälaitteista". Toisaalta tuotevalikoima on tarkoitettu myös allergioille ja ruokaherkille ihmisille. Joten se näyttää melkein tarkoituksella jonkinlaista lääketieteellistä. Myynti alkoi tammikuussa 2013 ja on erittäin menestyvä. Vähittäiskaupan palaute on: Olemme odottaneet erittäin kauan hyvännäköistä ja harkittua konseptia. Asiakas rakastaa sitä.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

ajando Next Level C R M

Yritysarkkitehtuurikonsepti ajando Loft -konsepti: Tiedot ovat maailmankaikkeuden rakennusmateriaali. Mannheimin satama-alueelle, Saksa, on luotu erittäin epätavallinen parvi. Koko ajando -joukkue asuu ja työskentelee siellä tammikuussa 2013. Arkkitehti Peter Stasek ja Karlsruhessa sijaitseva loftwerk-arkkitehtitoimisto ovat parven yritysarkkitehtuurikonseptin takana. Sen innoittamana olivat Wheelerin kvanttifysiikka, Josef M. Hoffmannin arkkitehtuuri ja tietysti ajandon tietoosaaminen: "Information Makes World Go Round". Tekstin ilmainen toimittaja Ilona Koglin

Kaupunkien Sähkötrike

Lecomotion

Kaupunkien Sähkötrike Sekä ympäristöystävällinen että innovatiivinen LECOMOTION E-trike on sähköavusteinen kolmipyörä, jonka innoittamana on sisäkkäisiä ostoskärryjä. LECOMOTION E-pyörät on suunniteltu toimimaan osana kaupunkipyörien jakamisjärjestelmää. Suunniteltu myös pesemään toistensa sisällä linjassa pienikokoista varastointia varten ja helpottamaan monien keräämistä ja siirtämistä kerrallaan kääntyvän takaoven ja irrotettavan kampisarjan kautta. Poljinta-apua tarjotaan. Voit käyttää sitä normaalina pyöränä, tukevan akun kanssa tai ilman. Rahti mahdollisti myös 2 lapsen tai yhden aikuisen kuljetuksen.

Paperitavara

commod ‚Äď Feines in Holz

Paperitavara ‚ÄĚCommod‚ÄĚ on erikoistunut sisustust√∂ihin. Motton ‚ÄĚhieno puutavara‚ÄĚ mukaan yritys toteuttaa erityisen eritt√§in eksklusiivisia asuinprojekteja. Paperitavara oli tarkoitus t√§ytt√§√§ t√§m√§ vaatimus. Alennettu, mutta leikkis√§ asettelu on toteutettu k√§ytt√§m√§ll√§ erityisen sekoitettua v√§ri√§. Paperikauppa heijastaa yrityksen tyyli√§ ja ideologiaa k√§ytt√§√§ vain arvokkainta materiaalia: Paperi on valmistettu 100-prosenttisesti puuvillasta, kirjekuoret oikeasta puuviilusta. K√§yntikortit "ilment√§v√§t" yritysten iskulausea luomalla 3-ulotteinen huone, joka sis√§lt√§√§ tyypillisi√§ puutuotteita.