Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nykyaikainen Pukeutuminen

Le Maestro

Nykyaikainen Pukeutuminen Le Maestro mullistaa mekkokengän sisällyttämällä siihen suoraan metallilaser-sintratun (DMLS) titaanin 'matriisikoron'. 'Matrix heel' vähentää kantapääosan visuaalista massaa ja osoittaa pukeutumiskengän rakenteellisen eheyden. Tyylikäs vamppi täydentää yläjuovan selkeää epäsymmetristä muotoilua korkealaatuisella nahkalla. Kantapääosan integrointi yläosaan on nyt muodostettu tyylikäksi ja hienostuneeksi siluetiksi.

Tutkimusbrändäys

Pain and Suffering

Tutkimusbrändäys Tämä malli tutkii kärsimystä eri kerroksissa: filosofista, sosiaalista, lääketieteellistä ja tieteellistä. Henkilökohtaisesta näkökulmastani, että kärsimystä ja kipua esiintyy monissa muodoissa ja muodoissa, filosofisia ja tieteellisiä, valin perustana kärsimyksen ja kivun humanisoinnin. Opiskelin analogioita luonteeltaan symbioottisten ja ihmissuhteissa esiintyvien symbioottien välillä ja tämän tutkimuksen perusteella loin merkkejä, jotka edustavat visuaalisesti kärsimyksen ja kärsijän sekä kipu ja kipuhenkilön välisiä symbioottisia suhteita. Tämä suunnittelu on kokeilu ja katsoja on aihe.

Digitaalinen Taide

Surface

Digitaalinen Taide Teoksen eteerinen luonne aiheuttaa jotain konkreettista. Idea johtuu veden käytöstä elementtinä, joka välittää pintakäsittelyn ja pinnan olon. Suunnittelijalla on kiehtovuus identiteettimme ja sen ympärillä olevan roolin tuomisessa prosessiin. Hänelle "pintaan", kun osoitamme jotain itsestämme.

Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit Tämä viettelevästi tyylikäs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitä on ilo nauttia. Tämän teekannun epätavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvään kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kätkeytyäksesi käsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllä on oma lähestymistapansa kupin pitämiseen. Saatavana kiiltävävalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltävä valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin sisälle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiä, joka liittyy älykkäisiin, teknisiin ja kestäviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan näyttö (kevyt reikät). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden säilönä ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, että innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. Pehmeää taustavaloa voidaan säätää omistajan suosikkivärillä, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Robotti Ajoneuvo

Servvan

Robotti Ajoneuvo Se on resurssipohjaisen talouden palveluajoneuvon projekti, joka muodostaa verkon muiden ajoneuvojen kanssa. Yksi järjestelmä mahdollistaa yhteydenpidon keskenään, mikä lisää matkustajien kuljetuksen tehokkuutta ja lisää tehokkuutta, joka johtuu maantiejunan liikkeestä (FX-kertoimen vähentäminen, ajoneuvojen välinen etäisyys). Autossa on miehittämätön hallinta. Ajoneuvo on symmetrisesti: halpa valmistaa. Siinä on neljä kääntyvää moottoripyörää ja mahdollisuus liikuttaa taaksepäin: liikkumavara suurilla mitoilla. Sisäänpääsy nähden parantaa matkustajien viestintää.