Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puutarha

Tiger Glen Garden

Puutarha Tiger Glen Garden on mietiskelypuutarha, joka on rakennettu Johnsonin taidemuseon uuteen siipiin. Se on inspiroinut kiinalaista vertausta, jota kutsutaan Tiikeri Glenin kolmeksi nauruksi, jossa kolme miestä voittavat lahkolaiset eronsa löytääkseen ystävyyden yhtenäisyyden. Puutarha on suunniteltu karuun tyyliin, nimeltään karesansui japaniksi, jossa luontokuva luodaan kivisovituksella.

Luova Uusinta

Redefinition

Luova Uusinta Projektin tehtävänä oli pitää vuoristokontekstit lähettämättä maalaismaisia muistoja vallitsevista vuoristoalueiden asuntolaistyypeistä. Siihen kuului tyypillisen vuoristotalon peruskorjaus. Kaikki valmistettaisiin paikan päällä käyttämällä perusaineina metalli-, mänty- ja mineraaliyhdisteitä, ihmisten työvoimaa ja asiantuntemusta. Taustalla oli ajatuksena antaa esineiden hankkia käyttö ja tunteellinen arvo sen jälkeen, kun omistajat pitivät niitä hyödyllisinä ja tuttuina, sekä suunnitella materiaalien muuntavan voiman mielessä.

Ravintola

100 Bites Dessert

Ravintola Puremisen ottaminen suunnitteluteemaan, graafiset muotokuvat, hammasmallit, kuuluisuuksien pääkuvat ovat kaikki keskeisiä piirteitä, jotka auttavat stimuloimaan jokaisen asiakkaan makuhermoja. Kuvitteellisesta ruskeasta ja valkoisesta graafisesta katosta valkoiseen supergrafiikkaan seinään, siististi järjestettyyn tuotenäytön seinään samoin kuin 100 purevaa ikonia, jotka edustavat eri vuosikymmeniä, rikas mustan huumorin maku sekoittaa.

Yrityssuunnittelu

Vivifying Minimalism

Yrityssuunnittelu Suunnitelman tarkoituksena oli luoda nykyaikainen tila, joka mukauttaa edistyneeseen tekniikkaan perustuvia terapioita ja tarjoaa samalla klassisia kylpylähoitoja. Tuloksena oli ehdotus luoda dynaaminen tila, joka lähettää tieteellisten laboratorioiden ankaruutta lisääen samalla tuttuja konnotaatioita lämpimistä klassisista sisätiloista. Maa-aulan inspiraatio tuli zen-filosofiasta ja kosmoksen diadisesta luonteesta. Valkoinen lavaplasterviittaus kliiniseen valkoiseen ja tieteelliseen syyyn, suklaanruskea klassisesta paletista, joka viittaa ihmisen halujen tyylikkäisiin konnotaatioihin.

Lääketieteellinen Keskus

Neo Derm The Center

Lääketieteellinen Keskus Se on suunniteltu resonoimaan linjojen teemaa, ja kalkkivärien korostukset ovat vain riittäviä osoittamaan tämän ihonhoitokeskuksen upea ja energinen suunnitteluohje. Valkoisten raivojen linjojen palkit kulkevat koko valkoisen katon läpi ja ulottuvat ympäröivään tilaan dynamiikan avulla. Vastaanoton vieressä oleva rentoutusvyöhyke asetetaan kalkkikivisävylle huonekalusta mattoon, joka korostaa nuorten ja nuorten merkkien olemusta katsomalla Victoria-satamaa.

Näyttely- Ja Neuvottelutila

All Love in Town Sales Center

Näyttely- Ja Neuvottelutila Kaupallinen tila voi myös olla yritystoimintaan suuntautunut toiminta-alue, joka on täynnä taidetta ja estetiikkaa, samoin kuin teatteri ja museo. Useat suunnittelijat eivät ole koskaan ajatelleet, että ihmisten ja ympäristön intensiivisestä yhdistämisestä tulee niin välttämätöntä kuin koskaan odotimme. Loimme sisätilan, joka löi sointua ihmisten tekeessä sitä hyödyntämällä eniten halpoja materiaaleja - hehkulamppuja, Ping Pongia ja joulukoristepalloja. kuukausia tuolloin koko teollisuudessa erottuvan suunnittelun takia.