Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kattokruunu

Lory Duck

Kattokruunu Lory-ankka on suunniteltu ripustusjärjestelmänä, joka on koottu messinki- ja epoksilasista valmistetuista moduuleista. Kumpikin muistuttaa ankkaa liukuvan vaivattomasti viileän veden läpi. Moduulit tarjoavat myös konfiguroitavuuden; koskettamalla kutakin voidaan säätää mihin tahansa suuntaan ja ripustaa mihin tahansa korkeuteen. Lampun perusmuoto syntyi suhteellisen nopeasti. Se kuitenkin tarvitsi kuukausia tutkimusta ja kehitystä lukemattomilla prototyypeillä täydellisen tasapainon ja parhaan ulkonäön luomiseksi kaikista mahdollisista näkökulmista.

Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on käytettävä cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjä ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillä mylly- ja couture-tekniikoilla. Tämä luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistää kestävyyttä ajattomien mallien luomiseksi.

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. Elämäntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikäistä ympäri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesäkuusta 2019 lähtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistävät arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkälle maisemabulevardille. Yibinillä on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystä. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekä maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiä tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lääketieteellisten laitteiden käyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. Sisäseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lääketieteellinen tekniikka istutetaan.

Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori Megalopolis X on uusi keskus laajemman lahden alueen sydämessä, lähellä Hongkongin ja Shenzhenin rajaa. Suunnitelmassa yhdistetään arkkitehtuuri jalankulkijoiden verkkoihin, puistoihin ja julkisiin tiloihin. Maanpäällisiä ja maanalaisia liikenneverkkoja suunnitellaan maksimoimalla yhteydet kaupunkiin. Maanalainen kestävä infrastruktuuriverkko tarjoaa järjestelmät kaukojäähdytykseen ja automaattiseen jätteiden käsittelyyn saumattomasti. Tavoitteena on luoda luova yleissuunnitelma siitä, miten kaupunkeja suunnitellaan tulevaisuudessa.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensä muistuttaessaan lentävän perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kätevällä tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. Käyttäjät voivat nopeasti koota ripustimen paljain käsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kätevä kuljettaa purkamisen jälkeen. Asennus kestää vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille päällekkäin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten läpi molemmin puolin pitäen kehyksiä