Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" kehitettiin premium-vodkana. Suunnittelu on minimalistinen, niin pullon muodossa kuin väreissäkin. Yksinkertainen lieriömäinen pullo ja rajoitettu värivalikoima (valkoinen, harmaasävy, musta) korostavat tuotteen kiteistä puhtautta ja minimalistisen graafisen lähestymistavan tyylikkyyttä ja tyyliä.

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Snowskate

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten Alkuperäinen Snow Skate on esitelty täällä melko uudella ja toimivalla suunnittelulla - kovapuusta mahagonissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen juoksijoiden kanssa. Yksi etu on se, että perinteisiä nahkakenkiä, joissa on kantapää, voidaan käyttää, ja sellaisenaan erityisille saappaille ei ole tarvetta. Luisteluharjoituksen avain on helppo sidontatekniikka, koska suunnittelu ja rakenne on optimoitu hyvällä luistimen leveyden ja korkeuden yhdistelmällä. Toinen ratkaiseva tekijä on juoksijoiden leveys, joka optimoi hallinnan luistelun kiinteällä tai kovalla lumella. Kiskot ovat ruostumattomasta teräksestä ja niissä on upotetut ruuvit.

Stadionin Vieraanvaraisuus

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionin Vieraanvaraisuus Uusien Sky-oleskelutilojen projekti on vain ensimmäinen askel valtavasta kunnostusohjelmasta, jonka AC Milan ja FC Internazionale yhdessä Milanon kunnan kanssa toteuttavat tarkoituksenaan muuttaa San Siro -stadion monitoimilaitteeksi, joka pystyy pitämään kaikki tärkeät tapahtumat, joita Milanoon kohdistuu tulevan EXPO 2015 -tapahtuman aikana. skybox-projektin onnistumisen jälkeen Ragazzi & Partners on toteuttanut idean luoda uusi vieraanvaraisuuskonsepti San Siro -stadionin pääosaston päälle.

Valaistusrakenne

Tensegrity Space Frame

Valaistusrakenne Tensegrity-avaruuskehyksen valaistuksessa hyödynnetään RBFullerin "vähemmän enemmän" -periaatetta valaisimen valmistukseen käyttämällä vain valonlähdettä ja sähköjohtoa. Jännityksestä tulee rakenteellisia välineitä, joilla molemmat toimivat yhdessä puristuksessa ja jännityksessä tuottaakseen näennäisesti epäjatkuvan valokentän, jonka määrittelee vain sen rakennelogiikka. Sen skaalautuvuus ja tuotantotalous puhuvat loputtoman kokoonpanon hyödykkeelle, jonka valaiseva muoto vastustaa tyylikkäästi painovoiman vetämistä sellaisella yksinkertaisuudella, joka vahvistaa aikakautemme paradigmaa: Saavuttaa enemmän ja käyttää vähemmän.

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi käyttöliittymä ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sekä tabletti- että kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla näiden kahden välillä parantaakseen suorituskykyä koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hyödyntää kosketusnäyttöominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel® Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ympäri maailmaa.

Ruokapöytä

Chromosome X

Ruokapöytä Ruokapöytä, joka on suunniteltu tarjoamaan istumapaikat kahdeksalle ihmiselle, jotka ovat vuorovaikutuksessa nuolen kanssa. Yläosa on abstrakti X, joka on tehty kahdesta eri kappaleesta, joita korostaa syvä viiva, kun taas sama abstrakti X heijastuu lattiassa pohjarakenteen kanssa. Valkoinen rakenne on tehty kolmesta eri kappaleesta helppoa asennusta ja kuljetusta varten. Lisäksi pohjaosan tiikkiväriviilun ja valkoisen kontrasti valittiin alaosan vaalentamiseksi korostaen enemmän epäsäännöllisen muotoista yläosaa, antaen siten vihjeen käyttäjien erilaiselle vuorovaikutukselle.