Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistusrakenne

Tensegrity Space Frame

Valaistusrakenne Tensegrity-avaruuskehyksen valaistuksessa hyödynnetään RBFullerin "vähemmän enemmän" -periaatetta valaisimen valmistukseen käyttämällä vain valonlähdettä ja sähköjohtoa. Jännityksestä tulee rakenteellisia välineitä, joilla molemmat toimivat yhdessä puristuksessa ja jännityksessä tuottaakseen näennäisesti epäjatkuvan valokentän, jonka määrittelee vain sen rakennelogiikka. Sen skaalautuvuus ja tuotantotalous puhuvat loputtoman kokoonpanon hyödykkeelle, jonka valaiseva muoto vastustaa tyylikkäästi painovoiman vetämistä sellaisella yksinkertaisuudella, joka vahvistaa aikakautemme paradigmaa: Saavuttaa enemmän ja käyttää vähemmän.

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi käyttöliittymä ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sekä tabletti- että kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla näiden kahden välillä parantaakseen suorituskykyä koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hyödyntää kosketusnäyttöominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel® Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ympäri maailmaa.

Ruokapöytä

Chromosome X

Ruokapöytä Ruokapöytä, joka on suunniteltu tarjoamaan istumapaikat kahdeksalle ihmiselle, jotka ovat vuorovaikutuksessa nuolen kanssa. Yläosa on abstrakti X, joka on tehty kahdesta eri kappaleesta, joita korostaa syvä viiva, kun taas sama abstrakti X heijastuu lattiassa pohjarakenteen kanssa. Valkoinen rakenne on tehty kolmesta eri kappaleesta helppoa asennusta ja kuljetusta varten. Lisäksi pohjaosan tiikkiväriviilun ja valkoisen kontrasti valittiin alaosan vaalentamiseksi korostaen enemmän epäsäännöllisen muotoista yläosaa, antaen siten vihjeen käyttäjien erilaiselle vuorovaikutukselle.

Optiikka-Asennus

Opx2

Optiikka-Asennus Opx2 on optinen installaatio, joka tutkii luonnon ja tekniikan välistä symbioottista suhdetta. Suhde, jossa kuviot, toisto ja rytmi kuvaavat sekä luonnollisia muodostelmia että laskentaprosessien toimintaa. Asennusten poikkeuksellinen geometria, hetkellinen opasiteetti ja / tai tiheys ovat samankaltaisia kuin ilmiö, jonka mukaan ajaa maissipellolla, tai selitetään tekniikassa tarkastellessaan binaarikoodia. Opx2 rakentaa monimutkaista geometriaa ja haastaa sen tilavuuden ja tilan käsityksen.

Irrotettava Koulutuslaite

Unite 401

Irrotettava Koulutuslaite Unite 401: Täydellinen duo koulutukselle. Puhutaanpa ryhmätyöstä. Uskomattoman monipuolisella 2-yhdessä -mallisella Unite 401 on ihanteellinen opiskelijalaite yhteistoiminnallisiin oppimisympäristöihin. Tabletin ja kannettavan yhdistelmä tarjoaa tehokkaimman koulutusratkaisun, jonka tarjoaa mgseries-turvallinen suunnittelu älykkään hintaan.

Toimisto Pieni Mittakaava

Conceptual Minimalism

Toimisto Pieni Mittakaava Sisustus on raidallinen esteettiseen, mutta ei toiminnalliseen minimalismiin. Avointa suunnitelmatilaa korostavat puhtaat linjat, suuret lasitetut aukot, jotka sallivat runsaasti luonnollista päivänvaloa, jolloin linjasta ja tasosta voi tulla perusrakenteellisia ja esteettisiä elementtejä. Suoran kulman puute määritti tarpeen ottaa käyttöön dynaamisempi näkymä avaruuteen, kun taas vaalean värivalikoiman valinta yhdistettynä materiaalien ja tekstuurien monimuotoisuuteen sallii tilan ja toiminnan yhtenäisyyden. Viimeistelemättömät betonipinnat nousevat seiniin lisäämään kontrastia valko-pehmeän ja karkean-harmaan välillä.