Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “Flowers”

Kalenteri Suunnittele huone, tuo vuodenajat - Kukkakalenterissa on maljakko, jossa on 12 erilaista kukkaa. Kirkastele elÀmÀÀsi joka kuukausi vuodenaikaisella kukalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Korut

Angels OR Demons

Korut Todistamme jatkuvaa taistelua hyvÀn ja pahan, pimeyden ja valon, pÀivÀn ja yön, kaaoksen ja jÀrjestyksen, sodan ja rauhan, sankarin ja konna vÀlillÀ joka pÀivÀ. Riippumatta uskonnostamme tai kansallisuudestamme, meille on kerrottu tarina jatkuvista seuralaisistamme: enkeli istuu oikealla olkapÀÀllÀ ja demoni vasemmalla, enkeli vakuuttaa meidÀt tekemÀÀn hyvÀÀ ja kirjaa hyvÀt teot. HÀn paholainen vakuuttaa meidÀt tehdÀ pahaa ja pitÀÀ kirjaa pahoista teoistamme. Enkeli on metafori "superegolle" ja paholainen tarkoittaa "Id": tÀ ja jatkuvaa taistelua omatunnon ja tajuttomuuden vÀlillÀ.

Etiketit

Propeller

Etiketit Potkuri on kokoelma henkeÀ eri puolilta maailmaa, ja sen yhdistÀvÀt lentomatkailuteema ja pilottimatkailija tuotemerkinÀ. Kunkin juomalajin ominaisuudet paljastetaan lukuisilla kuvilla, ilmamerkkejÀ muistuttavilla kirjoituksilla ja cocktail resepteinÀ toimivilla luonnoksilla. Monipuolista suunnittelua tÀydennetÀÀn vÀrillisen kalvon eri sÀvyillÀ, erilaisilla lakoilla, kuvioilla ja kohokuvioilla.

Kalenteri

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalenteri Portaalisivuston, goo, mainoskalenteri (http://www.goo.ne.jp) on toimiva kalenteri, jossa kunkin kuukauden taulukko muuttuu taskuksi, jonka avulla voit pitÀÀ ja hallita kÀyntikortteja, muistiinpanoja ja kuitit . Teema on Red String osoittaakseen sidoksen goo: n ja sen kÀyttÀjien vÀlillÀ. Taskun molemmissa pÀissÀ on itse asiassa punaisia ompeleita, joista tulee suunnittelun kohokohta. Kalenteri miellyttÀvÀsti ilmeisessÀ muodossa, se on juuri sopiva vuodelle 2014.

Teesetti

Wavy

Teesetti Luonnon travertiiniterassin inspiroima Wavy on teesarja, joka antaa sinulle ainutlaatuisen teeelÀmyksen. Innovatiiviset kahvat on kehitetty sopimaan mukavasti kÀsiisi. PesÀmÀllÀ kupin kÀmmenillÀsi huomaat, ettÀ se avautuu kuin vesililja ja johtaa sinut rauhallisuushetkeen.

Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenÀ. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elÀmÀni pimeimpinÀ tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tÀmÀn kokoelman kÀytettÀvÀksi itsepuolustukseen. Vaikka tÀmÀ ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitÀ on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa kÀytyjen maanjÀristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmÀinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa kÀyttÀjÀn tuntumassa voima ja itseluottamus.