Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kissan Sänky

Catzz

Kissan Sänky Suunnitellessasi Catzz-kissan sänkyä inspiraatio otettiin sekä kissojen että omistajien tarpeista ja toiminnasta, yksinkertaisuudesta ja kauneudesta. Kun tarkkaillaan kissoja, niiden ainutlaatuiset geometriset piirteet innoittivat puhtaan ja tunnistettavan muodon. Jotkut tyypilliset käyttäytymismallit (esim. Korvan liike) sisällytettiin kissan käyttäjäkokemukseen. Lisäksi omistajat huomioon ottaen tavoitteena oli luoda huonekalu, jonka he voisivat mukauttaa ja näyttää ylpeänä. Lisäksi oli tärkeää varmistaa helppo huolto. Kaikki tämä tyylikäs, geometrinen muotoilu ja modulaarinen rakenne mahdollistavat.

Vapaa-Ajan Klubi

Central Yosemite

Vapaa-Ajan Klubi Palaa elämän yksinkertaisuuteen, aurinko ikkunan läpi ja varjo ristiin. Jotta luonnonmaku heijastuisi paremmin tilaan, hyödynnä täysimääräisesti hirsisuunnittelua, yksinkertaista ja tyylikästä, humanistista mukavuutta ja stressaavaa taiteellista avaruuden tunnelmaa. Itämainen viehätys, ainutlaatuisella tilalla. Tämä on toinen sisustusilma, se on luonnollista, puhdasta, vaihtelevaa.

Kuivateepakkaus

SARISTI

Kuivateepakkaus Suunnittelu on sylinterimäinen astia, jossa on kirkkaita värejä. Innovatiivinen ja valaiseva värien ja muotojen käyttö luo harmonisen muotoilun, joka heijastaa SARISTIn kasviperäisiä infuusioita. Suunnittelumme erottaa kykymme antaa nykyaikainen käänne kuivan teepakkauksen suhteen. Pakkauksissa käytetyt eläimet edustavat tunteita ja olosuhteita, joita ihmiset usein kokevat. Esimerkiksi Flamingo-linnut edustavat rakkautta, Panda-karhu edustaa rentoutumista.

Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he päättivät tehdä niin tänään! He elvyttivät ja soveltivat tätä muinaista taidetta ja perinnettä nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöä. Se ei ole noidankehä; se on suora kehittyvä luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.

Brändäys

1869 Principe Real

Brändäys 1869 Principe Real on aamiaismajoitus, joka sijaitsee Lissabonin trendikkäimmällä paikalla - Principe Real. Madonna osti juuri talon tältä naapurustolta. Tämä B & B sijaitsee vuonna 1869 vanhassa palatsissa, joka pitää vanhan viehätyksen sekoitettuna nykyaikaiseen sisustukseen, antaen sille ylellisen ilmeen. Tämän tuotemerkin edellytettiin sisällyttävän nämä arvot logoonsa ja tuotemerkkisovelluksiin tämän ainutlaatuisen majoituksen filosofian heijastamiseksi. Tuloksena on logo, joka sekoittaa klassisen kirjasimen muistuttamalla vanhoja ovien numeroita, nykyaikaisella typografialla ja yksityiskohdalla tyylitelty sängyn kuvake L Realissa.

Asuinpaikka

Panorama Villa

Asuinpaikka Mukaan tyypillisen Mani-kylän rakenteen, konsepti on suunniteltu sarjaksi yksittäisiä kiviosia, jotka pyörivät atriumin, sisäänkäynnin ja asuintilojen ympärillä. Asuinpaikan karkeat määrät avaavat vuoropuhelun luonnollisen ympäristönsä kanssa, kun taas heidän avaamisensa rytmi joko varmistaa yksityisyyden tai kutsuu panoraamanäkymiin horisonttiin rakentamalla suoran kokemuksen peräkkäisistä ja monipuolisista kertomuksista. Villa sijaitsee Navarino Residencesissä, kokoelma ylellisiä huviloita yksityisomistuksessa Navarino Dunes -lomakeskuksen sydämessä.