Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Serel Wave

Pesuallas SEREL Wave-pesuallas on paikkansa moderneissa kylpyhuoneissa nimellislinjoilla, toiminnallisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla laadulla. SEREL Wave pesuallas; Vaikka se muuttaa nykyisen kaksinkertaisen pesualtaan käsityksen ainutlaatuisella kulhomuodollaan, se sisältää myös aikuisen ja lapsen käytön yhdessä sen esteettisen muodon kanssa. Lastenaltaan käytön lisäksi se tarjoaa islamin kulttuurissa käytettävän puhdistuksen ja kenkäpuhdistuksen. Yleinen lähestymistapa pesualtaan suunnittelussa on modernismi ja funktionalismi. Tämä lähestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tärkeästi.

Kylpyhuoneessetti

LOTUS

Kylpyhuoneessetti Heijastus Lotus Flowers -kylpyhuoneisiin… Lotus-kylpyhuone on toteutettu ottamalla inspiraatiota Lotus-kukkien lehtien muodosta. Konfutsiuksen filosofiaa opettava Zhou Dunyi sanoi: "Pidän Lotus-kukasta, koska se kasvaa mudassa eikä koskaan likaannu". hänen keskustelunsa. Lootuslehdet, ovat likaa hylkivää, kuten tässä todetaan. Lotoskukan lehtirakennetta on jäljitelty sarjan tuotannossa

Sisävalaistus

Jordan Apotheke

Sisävalaistus Tukien apteekin sisustuksen ilmeikättä arkkitehtuuria toimivat valaisimet ovat huomaamatta ulkonäöltään, kiinnittäen huomiota niiden valon vaikutukseen kiinnittimen suunnittelun sijasta. Perusvalaisimen valaisimet on joko integroitu huonekalun muotoa seuraaviin valaisimiin tai asennettu alakaton sivuille pitämällä se mahdollisimman vapaana alavaloista. Siten käyttäjät voivat keskittyä apteekin läpi kulkevaan valoraitaan, joka koostuu RGB-LED-taustavalaistuista laattoista, jotka vastaavat samalla tavoin dynaamisesti taustavalaistujen laskurien väriä.

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

SEREL Purity

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu Vaikka Purity-wc-kulho pääsee pehmeiden siirtymisten dominointiin, se jättää myös yksinkertaiset ja minimaaliset tuulet ympäristöön. Sen lisäksi, että se vaikuttaa käyttäjään esteettisesti, se kohtaa myös puhtauden ja viattomuuden sekä kunnioittaa luontoa. Yleinen lähestymistapa helposti irrotettavien, lukitusmekanismin sisältävien wc-istuimien istuinkotelosarjan suunnittelussa on toiminnanohjauspainikkeet, jotka asetetaan kannesarjan sisäosaan. Painikkeet, joihin käyttäjä koskettaa, asetetaan alueille, jotka ovat vaikeimpia likaantua, joten tämä antaa lisäetua hygieniaan.

Kylpyhuoneessetti

FRACTURE

Kylpyhuoneessetti Ainutlaatuinen keramiikkatuotteiden tyyli, murtolasiratojen merkittävä muotoilu Kommentti dekonstruktivismi… Murtuma Rakenteen komponenttien eheyden hajoaminen, pinnoilla pelattavat pelit, jotta geometrisista suunnitteluelementeistä saadaan tuotteen ulkopinnat ja siirretään dekonstruktivistinen tyyli -sarja esimerkki murtuma Bienin kohtaamasta yhdestä merkittävimmistä sarjoista.

Ruokapöydän Kaappi

Baan

Ruokapöydän Kaappi "baan" on eräänlainen kaappi, joka on erityisesti suunniteltu illalliskäyttöön. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja vahvuus on kertomusta, joka liittyy funktiona. Kabinettijärjestelmillä on useita erottavia piirteitä. Takka ja savupiippu edustavat kaapin erilaisia toimintoja ja piirteitä, jotka erotetaan tarinalla, kuten ruokailuvälineiden lisäosa ja kudosrasia. Lisäksi viinilaseja edustaa kattokruunu ja astinhyllyä symboloi portaikko. Talossa on neljä pääkomponenttia, joista kerrotaan ideoista.