Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Palkinto

Nagrada

Palkinto Tämä muotoilu on toteutettu edistämään elämän normalisoitumista eristäytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestä shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteästä hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestävä ruostumattoman teräksen ansiosta ja on kätevä kuljettaa voittajalle postitse.

Tehdas

Shamim Polymer

Tehdas Tehtaalla on ylläpidettävä kolmea ohjelmaa, mukaan lukien tuotantolaitos sekä laboratorio ja toimisto. Määriteltyjen toiminnallisten ohjelmien puute tämäntyyppisissä projekteissa on syynä niiden epämiellyttävään tilalaatuun. Tämä projekti pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman hyödyntämällä kiertoelementtejä jakamaan toisiinsa liittymättömiä ohjelmia. Rakennuksen suunnittelu pyörii kahden tyhjän tilan ympärillä. Nämä tyhjät tilat luovat mahdollisuuden erottaa toiminnallisesti toisiinsa liittymättömät tilat. Toimii samalla keskipihana, jossa rakennuksen jokainen osa on yhteydessä toisiinsa.

Sisustussuunnittelu

Corner Paradise

Sisustussuunnittelu Koska kohde sijaitsee vilkkaassa liikennekaupungissa kulman tontilla, kuinka se voi löytää rauhaa meluisassa ympäristössä säilyttäen samalla lattian edut, tilakäytännöllisyyden ja arkkitehtonisen estetiikan? Tämä kysymys on tehnyt suunnittelusta alussa melko haastavan. Suuremmaksi suureksi osaksi asumisen yksityisyyttä säilyttäen samalla hyvät valaistuksen, ilmanvaihdon ja kentän syvyysolosuhteet, suunnittelija teki rohkean ehdotuksen sisämaiseman rakentamisesta. Toisin sanoen kolmikerroksisen kuutiorakennuksen rakentaminen ja etu- ja takapihan siirtäminen atriumiin , luoda vihreys ja vesimaisema.

Asuintalo

Oberbayern

Asuintalo Suunnittelija uskoo, että tilan syvyys ja merkitys elävät kestävyydessä, joka on johdettu toisiinsa liittyvän ja riippuvaisen ihmisen, tilan ja ympäristön yhtenäisyydestä; Näin ollen valtavien alkuperäismateriaalien ja kierrätysjätteen avulla konsepti toteutuu suunnittelustudiossa, kodin ja toimiston yhdistelmässä, suunnittelutyyliin, joka elää yhdessä ympäristön kanssa.

Käsitteellinen Näyttely

Muse

Käsitteellinen Näyttely Muse on kokeellinen suunnitteluprojekti, joka tutkii ihmisen musiikillista havaintoa kolmen installaatiokokemuksen kautta, jotka tarjoavat erilaisia tapoja kokea musiikkia. Ensimmäinen on puhtaasti sensaatiomainen käyttämällä termoaktiivista materiaalia, ja toisessa esitetään dekoodattu käsitys musiikillisesta tilaisuudesta. Viimeinen on käännös nuottien ja visuaalisten muotojen välillä. Ihmisiä rohkaistaan olemaan vuorovaikutuksessa installaatioiden kanssa ja tutkimaan musiikkia visuaalisesti omalla havainnolla. Pääsanoma on, että suunnittelijoiden tulee olla tietoisia siitä, miten havainto vaikuttaa heihin käytännössä.

Brändi-Identiteetti

Math Alive

Brändi-Identiteetti Dynaamiset graafiset aiheet rikastuttavat matematiikan oppimisvaikutusta yhdistetyssä oppimisympäristössä. Matematiikan paraboliset kaaviot inspiroivat logon suunnittelua. Kirjaimet A ja V yhdistetään jatkuvalla viivalla, mikä osoittaa opettajan ja opiskelijan välistä vuorovaikutusta. Se välittää viestin, että Math Alive opastaa käyttäjiä tulemaan matematiikan harrastajiksi. Keskeiset visuaalit edustavat abstraktien matematiikan käsitteiden muuntamista kolmiulotteiseksi grafiikaksi. Haasteena oli tasapainottaa kohdeyleisön hauska ja mukaansatempaava ympäristö koulutusteknologiabrändin ammattitaidolla.