Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paperisilppuri

HandiShred

Paperisilppuri HandiShred on kannettava manuaalinen paperisilppuri, joka ei vaadi ulkoista virtalähdettä. Se on suunniteltu pieni ja siististi, joten voit laittaa sen pöydällesi, laatikkoon tai salkkuun, johon pääsee helposti käsiksi ja silppua tärkeä asiakirjasi milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä kätevä silppuri toimii hienosti silppuamalla kaikki asiakirjat tai kuitit varmistaakseen, että yksityiset, luottamukselliset ja kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään aina turvassa.

Vuorovaikutuspöytä

paintable

Vuorovaikutuspöytä Maalattava on monitoimipöytä kaikille, se voi olla tavallinen pöytä, piirustuspöytä tai soitin. Voit käyttää erilaisia värejä maalataksesi pöydän pintaan luodaksesi musiikkia ystävien tai perheiden kanssa, ja pinta siirtää piirroksen melodiseksi värianturien avulla. Piirustusmahdollisuuksia on kaksi, luova piirustus ja nuotin piirtäminen. Lapset voivat piirtää mitä haluavat luoda satunnaista musiikkia tai käyttää suunnitteltamme sääntöä värien täyttämiseen tiettyyn kohtaan lastentarhian tekemiseksi.

Hands-Free-Jutteleminen

USB Speaker and Mic

Hands-Free-Jutteleminen DIXIX USB-kaiutin ja mikrofoni on suunniteltu toimimaan. Mikrokaiutin on ihanteellinen handsfree-keskusteluun Internetin välityksellä, mikrofoni on oikein päin päin, jotta voit välittää äänesi selvästi vastaanottajalle ja kaiutin välittää ääntä henkilöltä, jonka kanssa olet yhteydessä.

Pöytä, Jalusta, Sokkeli

Trifold

Pöytä, Jalusta, Sokkeli Leikkurin muoto saadaan aikaan kolmiomaisten pintojen ja ainutlaatuisen taittojärjestyksen yhdistelmällä. Sillä on minimalistinen, mutta monimutkainen ja veistoksellinen muotoilu, jokaisen näkökulman perusteella paljastaa ainutlaatuisen koostumuksen. Suunnittelu voidaan skaalata sopivaksi erilaisiin tarkoituksiin vaarantamatta sen rakenteellista eheyttä. Trifold on esittely digitaalisten valmistusmenetelmien ja uusien valmistustekniikoiden, kuten robotiikan, käytöstä. Tuotantoprosessi on kehitetty yhteistyössä robottivalmistusyrityksen kanssa, joka on erikoistunut metallien taivuttamiseen 6-akselisilla roboteilla.

Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

pattern of tree

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset Ehdotus osioksi, joka käyttää havupuiden osia tehottomasti; toisin sanoen rungon yläosan hoikka osa ja juurten epäsäännöllinen muoto. Kiinnitin huomiota orgaanisiin vuosirenkaisiin. Partitioiden päällekkäiset orgaaniset kuviot loivat mukavan rytmin epäorgaanisessa tilassa. Tästä materiaalisyklistä syntyvien tuotteiden myötä orgaanisesta alueellisesta suunnasta tulee mahdollisuus kuluttajalle. Lisäksi jokaisen tuotteen ainutlaatuisuus antaa heille paljon suuremman arvon.