Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjasintyyppi

Monk Font

Kirjasintyyppi Munkki etsii tasapainoa humanististen sans-serifien avoimuuden ja luettavuuden ja neliön sans-serifin säännöllisemmän luonteen välillä. Vaikka se oli alun perin suunniteltu latinalaiseksi kirjasintyyppiksi, päätettiin jo varhain, että se tarvitsee laajemman vuoropuhelun sisällyttääkseen siihen arabialaisen version. Sekä latinalaiset että arabialaiset suunnittelevat meille saman perusteen ja idean yhteisestä geometriasta. Rinnakkaissuunnitteluprosessin vahvuus antaa molemmille kielille tasapainoisen harmonian ja armon. Sekä arabia että latina toimivat saumattomasti yhdessä, jaetut laskurit, varren paksuus ja kaarevat muodot.

Tehtävävalo

Pluto

Tehtävävalo Pluto pitää keskittymisen tiukasti tyyliin. Sen pienikokoista, aerodynaamista sylinteriä kiertää tyylikäs kahva, joka on asetettu kulmassa olevaan jalustapohjaan, mikä helpottaa sen sijoittamista pehmeällä, mutta tarkennetulla valollaan tarkasti. Sen muoto on inspiroitunut teleskoopeilla, mutta sen sijaan se pyrkii keskittymään maapallon tähtiä sijasta. Valmistettu 3D-tulostuksella, jossa käytetään maissipohjaisia muoveja, se on ainutlaatuinen, paitsi 3D-tulostimien käyttämiseen teollisella tavalla, mutta myös ympäristöystävällisen.

Pakkaus

Winetime Seafood

Pakkaus Winetime Seafood -sarjan pakkaussuunnitelman tulisi osoittaa tuotteen tuoreus ja luotettavuus, sen tulisi erota se suotuisasti kilpailijoista, olla harmoninen ja ymmärrettävä. Käytetyt värit (sininen, valkoinen ja oranssi) luovat kontrastin, korostavat tärkeitä elementtejä ja heijastavat brändin sijaintia. Kehitetty ainoa ainutlaatuinen konsepti erottaa sarjan muista valmistajista. Visuaalisen tiedon strategia mahdollisti sarjojen tuotevalikoiman tunnistamisen, ja kuvien käyttö valokuvien sijasta teki pakkauksista mielenkiintoisempia.

Lamppu

Mobius

Lamppu Mobius-rengas antaa inspiraatiota Mobius-lamppujen suunnittelusta. Yhdellä valaisinliuskalla voi olla kaksi varjopintaa (eli kaksipuolinen pinta), kääntöpuoli ja takaosa, jotka täyttävät kaikki valaistusvaatimukset. Sen erityinen ja yksinkertainen muoto sisältää salaperäisen matemaattisen kauneuden. Siksi kotiruokaa tuodaan rytmillisempi kauneus.

Kaulakoru Ja Korvakorut

Ocean Waves

Kaulakoru Ja Korvakorut Oceanic wave -kaulakoru on kaunis pala nykyaikaisia koruja. Suunnittelun perusajatuksena on valtameri. Sen laajuus, elinvoimaisuus ja puhtaus ovat kaulakoruun projisoidut avaintekijät. Suunnittelija on käyttänyt hyvää sinisen ja valkoisen tasapainoa esitelläkseen näkemyksen valtameren roiskuvista aalloista. Se on käsintehty 18K valkokultaa ja siinä on timantteja ja sinistä safiiria. Kaulakoru on melko suuri, mutta herkkä. Se on suunniteltu sopimaan kaikkiin asuasuihin, mutta se sopii paremmin pariksi pääntien kanssa, jotta se ei mene päällekkäin.

Näyttely

City Details

Näyttely City Details -projektin haastemaisemaelementtien suunnitteluratkaisujen esittely järjestettiin lokakuusta 3.-5. Lokakuuta 5 2019 Moskovaan. Edistyneet konseptit hardscape-elementteistä, urheilu- ja leikkikentistä, valaistusratkaisuista ja toiminnallisista kaupunkitaidekohteista esitettiin 15 000 neliömetrillä. Näyttelyalueen järjestämisessä käytettiin innovatiivista ratkaisua, jossa jopa näyttelijäkopien rivien sijaan rakennettiin kaupungin toimiva miniatyyrimalli, joka sisälsi kaikki erityiset komponentit, kuten: kaupungin aukio, kadut, yleinen puutarha.