Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Hääkappeli

Cloud of Luster

Hääkappeli Kiiltopilvi on hääkappeli, joka sijaitsee hääjuhlasalissa Himejin kaupungissa, Japanissa. Suunnittelu yrittää kääntää modernin hääseremonian hengen fyysisessä tilassa. Kappeli on kaikki valkoinen, pilven muotoinen, joka on verhottu melkein kokonaan kaarevaan lasiin avaten sen ympäröivään puutarhaan ja vesialtaan. Pylväät on ylitetty hyperbolisella pääomalla kuin päät, jotka yhdistävät ne tasaisesti minimalistiseen kattoon. Altaan puolella oleva kappelisäkki on hyperbolinen käyrä, joka antaa koko rakenteen näyttää ikään kuin kelluu vedessä ja korostaa sen vaaleutta.

Apteekki

The Cutting Edge

Apteekki Leikkaava reuna on apteekki, joka liittyy naapurimaiseen Daiichi General Hospital -sairaalaan Himeji Cityyn, Japaniin. Tämän tyyppisissä apteekkeissa asiakkaalla ei ole suoraa pääsyä tuotteisiin, kuten vähittäiskaupassa; pikemminkin apteekki valmistaa hänen lääkkeensä takapihalla lääkärin määräämisen jälkeen. Tämä uusi rakennus on suunniteltu edistämään sairaalan imagoa ottamalla käyttöön korkean teknologian terävä kuva edistyneen lääketieteellisen tekniikan mukaisesti. Tuloksena on valkoinen minimalistinen, mutta täysin toimiva tila.

Lippulaivamyymälä

WADA Sports

Lippulaivamyymälä WADA Sports siirtyy juhlimaan 30-vuotispäiväänsä vasta rakennettuun pääkonttoriin ja lippulaivamyymälään. Kaupan sisäpuolella on rakennusta tukeva jättimäinen elliptinen metallirakenne. Paljeta elliptinen rakenne mailatuotteet kohdistetaan erityisesti suunniteltuun kiinnikkeeseen. Mailat on järjestetty sarjaan ja ne on helppo ottaa käsiinsä yksi kerrallaan. Yllä, elliptistä muotoa käytetään näyttelynä erilaisista arvokkaista vintage- ja moderneista mailoista, jotka on kerätty ympäri maata ja jotka muuttavat kaupan sisätilat mailamuseoksi.

Toimisto

The Duplicated Edge

Toimisto Kopioitu reuna on suunniteltu Toshinin satelliittivalmistelukoululle Kawanishissa, Japanissa. Koulu halusi uudet vastaanotto-, neuvottelu- ja konferenssitilat kapeaseen 110 neliön huoneeseen, jolla on matala katto. Tämä malli ehdottaa avointa tilaa, joka on merkitty terävällä kolmiomaisella vastaanotto- ja tietolaskurilla, joka jakaa tilan toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi. Tiski peitetään asteittain nousevalla valkoisella metallilevyllä. Tätä yhdistelmää kopioivat takapihan seinässä olevat peilit ja katolla olevat heijastavat alumiinilevyt, jotka laajentavat tilan laajemmiksi.

Show-Huone

Origami Ark

Show-Huone Origami Ark tai Sun Show Leather Pavilion on näyttelytila Sansho-nahanvalmistukseen Himejissä, Japanissa. Haasteena oli luoda tila, joka pystyy näyttämään yli 3000 tuotetta hyvin hillityllä alueella, ja saamaan asiakkaan ymmärtämään valtavan valikoiman tuotteita vieraillessaan näyttelytilassa. Origami-arkki käyttää 83 pientä yksikköä, joiden koko on 1,5x1,5x2 m3 ja jotka on yhdistetty epäsäännöllisesti muodostamaan suuri kolmiulotteinen sokkelo ja tarjoaa vierailijalle kokemuksen, joka on samanlainen kuin viidakon kuntosalin tutkiminen.