Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalenteri Maatila on kitet paperi-eläinkalenteri. Täysin koottu se tekee ihastuttavan pienoistilan täydellisenä kuuden eri eläimen kanssa.

Projektin nimi : good morning original calendar 2012 “Farm”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalenteri

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.