Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekokoelma

Up

Kylpyhuonekokoelma Ylös, Emanuele Pangrazin suunnittelema kylpyhuonekokoelma osoittaa, kuinka yksinkertainen konsepti voi luoda innovaatioita. Alkuideana on parantaa mukavuutta, kunhan saniteettien istuintason tasoa kallistetaan hieman. Ideasta tuli muotoilun pääteema ja se on läsnä kokoelman kaikissa osissa. Pääteema ja tiukka geometrinen suhde antavat kokoelmalle nykyaikaisen tyylin, joka vastaa eurooppalaista makua.

Projektin nimi : Up, Suunnittelijoiden nimi : Emanuele Pangrazi, Asiakkaan nimi : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kylpyhuonekokoelma

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.