Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuljetusnapa

Viforion

Kuljetusnapa Projekti on kuljetusyksikkö, joka yhdistää ympäröivät kaupunkiasutukset dynaamisen elämän sydämeen helposti ja tehokkaasti yhdistämällä erilaisia kuljetusjärjestelmiä kuten rautatieasemaa, metroasemaa, Niilin kannen ja linja-autoasemaa muiden palvelujen lisäksi paikka olla tulevaisuuden kehityksen katalysaattori.

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.

Lamppu

Muse

Lamppu 'Voitetun buddhalaisuuden' innoittamana sanomallaan, että universumissamme ei ole absoluuttisia ominaisuuksia, olemme antaneet 'valolle' paradoksaalisen laadun antamalla sille 'fyysisen läsnäolon'. Sen kannustama meditaation henki oli voimakas inspiraation lähde, jota käytimme tämän tuotteen luomiseen; "ajan", "aineen" ja "valon" ominaisuuksien yhdistäminen yhdeksi tuotteeksi.

Keraaminen

inci

Keraaminen Eleganssin peili; Inci heijastaa helmen kauneutta mustavalkoisilla vaihtoehdoilla ja on oikea valinta niille, jotka haluavat heijastaa aatelisuutta ja tyylikkyyttä tiloihin. Inci-linjoja tuotetaan 30 x 80 cm -kokoisina, ja ne lähettävät valkoisen ja mustan tyylin olohuoneisiin. Valmistettu käyttämällä kolmiulotteista digitaalista painotekniikkaa.

Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistää langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiä kannettavaan laitteeseen käytettäväksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtävälähtöinen käyttöliittymä ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti käyttäjän kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.

Orgaaninen Oliiviöljy

Epsilon

Orgaaninen Oliiviöljy Epsilon-oliiviöljy on rajoitetun erän tuote luonnonmukaisista oliivitarhoista. Koko tuotantoprosessi tehdään käsin perinteisillä menetelmillä ja oliiviöljy pullotetaan suodattamatta. Suunnittelimme tämän pakkauksen haluamalla varmistaa, että kuluttaja vastaanottaa erittäin ravitsevien tuotteiden herkät komponentit tehtaalta ilman muutoksia. Käytämme Quadrotta-pulloa, joka on suojattu kääreellä, sitoa nahka ja laitetaan käsintehtyyn puulaatikkoon, joka on suljettu sinettivahalla. Joten kuluttajat tietävät, että tuote tuli suoraan tehtaalta ilman mitään väliintuloa.