Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Xin Ming Yuen

Ravintola Sisäänkäynti on ristiriitaisten materiaalien, rakenteiden ja värien paraati. Vastaanottoalue on rauhallisen mukavuuden tila. Hyödylliset kuviot kohtaavat leikkisät koristeet. Takana on dynaaminen baarialue lepoympäristössä. Perinteinen kiinalainen merkki Hui-malli led-valot lisäävät tunnetta futurismista. Ruokailutila on herkästi koristeltu katettu luostari. Se on koristeltu kukka-, carb-kalakuvilla, kohokuvioituilla lasimaalauksilla ja muinaisilla rohdosvalmistaja Bai Zi -kaappeilla. Se on visuaalinen matka ajan läpi ja muodin kulttuurijäännökset.

Liiketila

Portugal Vineyards

Liiketila Portugal Vineyards -konseptimyymälä on verkkoviini-asiantuntijayrityksen ensimmäinen fyysinen myymälä. Kauppa koostuu yrityksen pääkonttorin vieressä kadulle päin ja sen pinta-ala on 90 m2, ja se koostuu avoimesta suunnitelmasta, jossa ei ole väliseiniä. Sisustus on sokeasti valkoinen ja minimaalinen tila, jossa on pyöreä kierto - valkoinen kangas, jonka avulla portugalilainen viini loistaa ja näkyy. Hyllyt on kaiverrettu seinistä viiniterassien suhteen 360 asteen kiehtovaan myymäläkokemukseen ilman laskuria.

Taide

Metamorphosis

Taide Toimipaikka on Keihin Industrial -alueella Tokion laitamilla. Raskaiden teollisuuslaitosten savupiippujen jatkuvasti savunpoisto saattaa kuvaa negatiivista kuvaa, kuten pilaantumista ja materialismia. Valokuvat ovat kuitenkin keskittyneet tehtaiden eri näkökohtiin, jotka kuvaavat sen toiminnallista kauneutta. Päivän aikana putket ja rakenteet luovat geometrisia kuvioita viivoilla ja kuvioilla, ja mittakaava sääolosuhteissa luo arvokkaan ilmapiirin. Yöllä tilat vaihtuvat salaperäiseen kosmiseen linnoitukseen, joka oli 80-luvun scifi-elokuvia.

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika Vaaka- ja pystysuorat viivat leikkaavat toisiaan ruudukon muodostamiseksi. Jokainen ruudukko on viestintäalusta, joka on myös viskibaarin suunnittelukonseptin lähde. Energiansäästöä ja ympäristönsuojelua varten suunnittelija käytti LED-energiansäästölamppuja koko palkissa. Ilmanlaadun ylläpitämiseksi baarissa malli omaksuu ikkunat pohjoisesta etelään, mikä voi varmistaa luonnollisen ilman kulun.

Näyttelyhalli

City Heart

Näyttelyhalli Kaupungin arkkitehtuurista indeksointiin suunnittelun tasapainon ymmärtämiseksi ja punnitsemiseksi kaupungin ilmaisu tiivistyi kolmeen nurkkatilaan kaupunkien rakentamisen ja kehittämisen kautta edistämään yrityksiä, kaupunkia ja ihmisiä näkökulmasta kaupungin ja kaupunkien ominaispiirteiden ja kaupunkimuutoksen kannalta ilmasto taittuu vastineeksi ilmaisemaan suunnittelijan ymmärrystä kaupungista, näe kaupungin menneisyys nähdäksesi hänen tulevaisuutensa.

Pöytävalaisin

Oplamp

Pöytävalaisin Oplamp käsittää keraamisen rungon ja massiivipuupohjan, jolle led-valonlähde asetetaan. Kolmen kartion yhdistämisen avulla saadun muodonsa ansiosta Oplampin runko voidaan kääntää kolmeen erottuvaan asentoon, jotka luovat erityyppistä valoa: korkea pöytävalaisin ympäröivällä valolla, matala pöytävalaisin ympäröivällä valolla tai kaksi ympäröivää valoa. Kukin lampun kartion kokoonpano sallii ainakin yhden valonsäteen vuorovaikutuksessa luonnollisesti ympäröivien arkkitehtonisten asetusten kanssa. Oplamp on suunniteltu ja valmistettu täysin käsityönä Italiassa.