Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitila

Crombe 3.0

Viinitila Crombén viinitilakaupan konseptin tavoitteena oli saada asiakkaat kokemaan aivan uusi tapa tehdä ostoksia. Perusajatuksena oli aloittaa varaston ulkoasusta ja tunteesta, johon myöhemmin lisäimme valoa ja hienoisuutta. Vaikka viinit esitetään alkuperäispakkauksissaan, metallikehysten puhtaat linjat varmistavat silti perehtymisen ja näkökulman. Jokainen pullo roikkuu kehyksessä samassa kaltevuudessa kuin sommelier palvelisi heitä. 12 metrin telineessä on samppanjat ja kaapit. Kaappeja kohden asiakkaat voivat turvallisesti varastoida jopa 30 pulloa.

Kalenteri

calendar 2013 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-eläinkalenteri. Paina vain osia ulos, taita ja kiinnitä loppuun. Tee 2011 villieläinten kohtaamisen vuodeksi! Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Ostoskeskus

Fluxion

Ostoskeskus Tämän ohjelman inspiraatio on muurahaismäistä, joilla on ainutlaatuinen rakenne. Vaikka muurahaisten kukkuloiden sisäinen rakenne on hyvin monimutkainen, se voi rakentaa valtavan ja tilatun valtakunnan. Tämä kuvaa sen arkkitehtonisen rakenteen olevan erittäin järkevä. Samaan aikaan muurahaisten kukkuloiden sirojen kaarien sisäpuolelle rakennetaan mahtava palatsi, joka näyttää erityisen hienoilta. Siksi suunnittelija käyttää muurahaisen viisautta viitteenä rakentaakseen sekä taiteellista että hyvin rakennettua tilaa sekä muurahaismäkiä.

Sisäänkäyntipöytä

organica

Sisäänkäyntipöytä ORGANICA on Fabrizion filosofinen kuvaus kaikesta orgaanisesta järjestelmästä, jossa kaikki osat on kytketty toisiinsa olemassaolon aikaansaamiseksi. Suunnittelu perustui ihmiskehon monimutkaisuuteen ja ihmisen ennakkokäsitykseen. Katsoja johdetaan ylevälle matkalle. Oviaukko matkalle on kaksi massiivista puumaista muotoa, jotka pidetään keuhkoina, sitten alumiiniakseli, jossa on liittimet, jotka muistuttavat selkärankaa. Katsoja voi löytää valtimoilta näyttäviä kierrettyjä sauvoja, muoto, joka voidaan tulkita elimeksi, ja finaali on kaunis mallilasi, vahva mutta hauras, kuten ihmisen iho.

Näyttelykoppi

Onn Exhibition

Näyttelykoppi Onn on premium-käsityönä valmistettu tuote, joka sekoittaa perinteitä nykyaikaisiin malleihin kulttuuriomaisuuden mestareiden kautta. Onnin materiaalit, värit ja tuotteet ovat luonnon inspiroimia, jotka valaisevat perinteiset hahmot maulla loistoa. Näyttelyosasto rakennettiin toistamaan luonnon kohtaus käyttämällä materiaaleja, joita kohdellaan yhdessä tuotteiden kanssa, jotta siitä tulisi itse harmonisoitu teos.

Kalenteri

calendar 2013 “Farm”

Kalenteri Maatila on kitetti paperi-eläinkalenteri. Täysin koottu se tekee ihastuttavan pienoistilan täydellisenä kuuden eri eläimen kanssa. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.