Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automatisoitu Maahanmuuttopääte

CVision MBAS 2

Automatisoitu Maahanmuuttopääte MBAS 2 on suunniteltu uhmaan tietoturvatuotteiden luonnetta ja minimoimaan pelottelu ja pelko sekä teknisistä että psykologisista näkökohdista. Sen suunnittelu tulkitsee tutut kotitietokoneen elementit uudelleen, jotta maaseudun kansalaiset saavat käyttäjäystävällisen ilmeen Thaimaan rajan läheisyydessä. Näytön ääni- ja visuaaliset oppaat käyttävät ensimmäistä kertaa käyttäjää askel askeleelta prosessin läpi. Kaksinkertainen värisävy sormenjäljetyynyllä osoittaa selvästi skannausvyöhykkeet. MBAS 2 on ainutlaatuinen tuote, jonka tavoitteena on muuttaa tapaa ylittää rajat, mahdollistaen useiden kielten ja ystävällisen ja syrjimättömän käyttökokemuksen.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: Showroomissa ovat näyttelyssä injektiotekniikalla valmistetut kuntosalit ja urheiluvälineet. Paikka näyttää valmistetulta ruiskupuristamalla. Paikan valmistusmenetelmässä huonekalukappaleet ikään kuin ne olisivat valmistettu ruiskuvalumuotissa kokonaisuuden tuottamiseksi. Karkeat ompelupolut, jotka katossa, pehmentävät kaikkea teknistä visuaalisuutta.

Tuoli

SERENAD

Tuoli Kunnioitan kaikenlaisia tuoleja. Mielestäni yksi tärkeimmistä, klassisimmista ja erityisistä asioista sisätilojen suunnittelussa on tuoli. Serenad-tuolin idea tulee joutsenelta vedellä, joka kääntyi ja asetti kasvonsa siipien väliin. Ehkä Serenad-tuolin loistava ja liukas pinta, jolla on erilainen ja erityinen muotoilu, on tehty vain hyvin erityisissä ja ainutlaatuisissa paikoissa.

Nojatuoli

The Monroe Chair

Nojatuoli Huomiota herättävä eleganssi, idean yksinkertaisuus, mukava, suunniteltu kestävyyttä ajatellen. Monroe-tuoli on yritys yksinkertaistaa huomattavasti nojatuolin valmistusprosessia. Siinä hyödynnetään CNC-tekniikan potentiaalia leikata toistuvasti tasainen elementti MDF: stä. Nämä elementit sitten levitetään keskiakselin ympäri monimutkaisesti kaarevan nojatuolin muodostamiseksi. Takaosa menee vähitellen selkänojaan ja käsinoja etujalaan, jolloin syntyy selkeä estetiikka, joka on täysin määritelty valmistusprosessin yksinkertaisuuden avulla.

Puistopenkki

Nessie

Puistopenkki Tämä projekti perustuu "pudota ja unohda" -konseptin ajatukseen, joka on helppo asennus paikan päällä ja minimaaliset asennuskustannukset suhteessa olemassa olevaan kaupunkiympäristön infrastruktuuriin. Vankka betonineste, huolellisesti tasapainotettu, luo kattavan ja mukavan istumakokemuksen.