Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Vortex

Pesuallas Vortex-suunnittelun tavoitteena on löytää uusi muoto, jolla vaikuttaa pesuallasten vedenvirtaukseen niiden tehokkuuden lisäämiseksi, käyttökokemuksen lisäämiseksi ja esteettisten ja semioottisten ominaisuuksien parantamiseksi. Tuloksena on metafora, joka on johdettu idealisoidusta pyörremuodosta, joka merkitsee viemäri- ja vesivirtausta ja osoittaa visuaalisesti koko esineen toimivana pesualtaana. Tämä muoto yhdistettynä hanaan ohjaa veden kierteelle, joka sallii saman määrän vettä peittää enemmän maata, mikä johtaa veden kulutuksen vähenemiseen puhdistukseen.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskialtisen kaupan suunnitteli ja loi Piotr Płoskin perustama suunnittelustudio ja vintage-galleria smallna. Tehtävä asetti monia haasteita, koska putiikki sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa, puuttuu kauppaikkuna ja sen pinta-ala on vain 80 neliömetriä. Täältä tuli idea kaksinkertaistaa alue hyödyntämällä sekä katon tilaa että lattiatilaa. Saavutetaan vieraanvarainen, kodikas ilmapiiri, vaikka huonekalut todellakin ripustetaan kattoon ylösalaisin. Riskialtinen kauppa on suunniteltu kaikkia sääntöjä vastaan (se jopa uhmaa painovoimaa). Se heijastaa täysin brändin henkeä.

Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin näkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittämät ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, että saadaan aikaan illuusio liikkeestä ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitä, missä kulmassa ne näkyvät.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" kehitettiin premium-vodkana. Suunnittelu on minimalistinen, niin pullon muodossa kuin väreissäkin. Yksinkertainen lieriömäinen pullo ja rajoitettu värivalikoima (valkoinen, harmaasävy, musta) korostavat tuotteen kiteistä puhtautta ja minimalistisen graafisen lähestymistavan tyylikkyyttä ja tyyliä.

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Snowskate

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten Alkuperäinen Snow Skate on esitelty täällä melko uudella ja toimivalla suunnittelulla - kovapuusta mahagonissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen juoksijoiden kanssa. Yksi etu on se, että perinteisiä nahkakenkiä, joissa on kantapää, voidaan käyttää, ja sellaisenaan erityisille saappaille ei ole tarvetta. Luisteluharjoituksen avain on helppo sidontatekniikka, koska suunnittelu ja rakenne on optimoitu hyvällä luistimen leveyden ja korkeuden yhdistelmällä. Toinen ratkaiseva tekijä on juoksijoiden leveys, joka optimoi hallinnan luistelun kiinteällä tai kovalla lumella. Kiskot ovat ruostumattomasta teräksestä ja niissä on upotetut ruuvit.

Stadionin Vieraanvaraisuus

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionin Vieraanvaraisuus Uusien Sky-oleskelutilojen projekti on vain ensimmäinen askel valtavasta kunnostusohjelmasta, jonka AC Milan ja FC Internazionale yhdessä Milanon kunnan kanssa toteuttavat tarkoituksenaan muuttaa San Siro -stadion monitoimilaitteeksi, joka pystyy pitämään kaikki tärkeät tapahtumat, joita Milanoon kohdistuu tulevan EXPO 2015 -tapahtuman aikana. skybox-projektin onnistumisen jälkeen Ragazzi & Partners on toteuttanut idean luoda uusi vieraanvaraisuuskonsepti San Siro -stadionin pääosaston päälle.