Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä

Purelab Chorus

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä Purelab Chorus on ensimmäinen modulaarinen vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistä puhdistettua vettä ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, räätälöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistää toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla järjestelmän jalanjälki. Haptiset säätimet tarjoavat erittäin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmän järjestelmän, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Laivanhallintajärjestelmä

GE’s New Bridge Suite

Laivanhallintajärjestelmä GE: n modulaarinen laivanhallintajärjestelmä on suunniteltu sopimaan sekä suurille että kevyille aluksille tarjoamalla intuitiivista ohjausta ja selkeää visuaalista palautetta. Uusi paikannustekniikka, moottorin ohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet mahdollistavat alusten tarkan ohjaamisen ahtaissa tiloissa vähentäen samalla käyttäjän stressiä, koska monimutkaiset manuaaliset hallintalaitteet korvataan uudella kosketusnäyttötekniikalla. Säädettävä näyttö vähentää heijastuksia ja optimoi ergonomian. Kaikissa konsolissa on integroidut tartuntakahvat käytettäväksi karuilla merialueilla.

Viinitila

Crombe 3.0

Viinitila Crombén viinitilakaupan konseptin tavoitteena oli saada asiakkaat kokemaan aivan uusi tapa tehdä ostoksia. Perusajatuksena oli aloittaa varaston ulkoasusta ja tunteesta, johon myöhemmin lisäimme valoa ja hienoisuutta. Vaikka viinit esitetään alkuperäispakkauksissaan, metallikehysten puhtaat linjat varmistavat silti perehtymisen ja näkökulman. Jokainen pullo roikkuu kehyksessä samassa kaltevuudessa kuin sommelier palvelisi heitä. 12 metrin telineessä on samppanjat ja kaapit. Kaappeja kohden asiakkaat voivat turvallisesti varastoida jopa 30 pulloa.

Kalenteri

calendar 2013 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-eläinkalenteri. Paina vain osia ulos, taita ja kiinnitä loppuun. Tee 2011 villieläinten kohtaamisen vuodeksi! Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Ostoskeskus

Fluxion

Ostoskeskus Tämän ohjelman inspiraatio on muurahaismäistä, joilla on ainutlaatuinen rakenne. Vaikka muurahaisten kukkuloiden sisäinen rakenne on hyvin monimutkainen, se voi rakentaa valtavan ja tilatun valtakunnan. Tämä kuvaa sen arkkitehtonisen rakenteen olevan erittäin järkevä. Samaan aikaan muurahaisten kukkuloiden sirojen kaarien sisäpuolelle rakennetaan mahtava palatsi, joka näyttää erityisen hienoilta. Siksi suunnittelija käyttää muurahaisen viisautta viitteenä rakentaakseen sekä taiteellista että hyvin rakennettua tilaa sekä muurahaismäkiä.