Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Televisio

XX265

Led-Televisio Muovikotelon muotoilu eroaa tavanomaisista malleista, ja niiden rakenne ja kiiltävä pinta jätetään näytön alapuolelle logon ja visuaalisen illuusion luomiseksi. BMS: n tuotantomenetelmästä riippuen malli on erittäin kustannustehokas, vaikka sillä on silti suunnittelutapa. Pöytätason suunnittelussa on jatkuva muoto virtaamassa takaisin yleisölle kromitehostepalkinsa kautta. Joten sekä kaapin että jalustan muotoilu täydentävät toisiaan.

Julkiset Kaupunkitaidekalusteet

Eye of Ra'

Julkiset Kaupunkitaidekalusteet Tämän suunnittelun tavoitteena on yhdistää antiikin Egyptin historia suunnittelun futuristiseen sujuvaan metodologiaan. Se on kirjaimellinen käännös Egyptin ikonisimmasta uskonnollisesta työkalusta katukalusteiden juoksevaan muotoon, joka lainaa virtaavan tyylin ominaisuudet, kun mitään erityisiä muotoja tai muotoilua ei kannata. Silmä edustaa sekä mies- että naispuolisia vastaajia Jumalan Ra luomisessa. Katukalusteet on siis esitetty tukevassa mallissa, joka symboloi maskuliinisuutta ja voimaa, kun taas sen kaareva ulkonäkö kuvaa naisellisuutta ja siroutta.

Digitaalinen Videolähetyslaite

Avoi Set Top Box

Digitaalinen Videolähetyslaite Avoi on yksi Vestelin uusimmista älykkäistä digisovittimista, joka tarjoaa pääasiassa digitaalilähetystekniikkaa television käyttäjille. Avoin tärkein hahmo on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Avoin avulla voit katsella digitaalisia kanavia teräväpiirtona (HD) ja kuunnella musiikkia, katsella elokuvia ja katsella valokuvia ja kuvia TV-ruudulta samalla, kun hallitaan näitä tiedostoja käyttöliittymävalikon kautta. Avoin käyttöjärjestelmä on Android V4.2 Jel

Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio

V TV - 46120

Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio Inspiroitu kiiltävistä heijastavista pinnoista ja peilitehosteista. Etuosa ja takaosa on valmistettu muovisesta ruiskupuristustekniikasta. Keskimmäinen osa on valmistettu ohutlevyvalusta. Tukijalusta on erityisesti suunniteltu takapuolelta maalatulla lasilla ja läpinäkyvällä kaulalla kromipinnoitetulla rengasosalla. Pinnoille käytetty kiilto on saavutettu erityisillä maaliprosesseilla.

Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu

NI

Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu Upouusi NI Parasol määrittelee valaistuksen uudelleen siten, että se voi olla enemmän kuin valaiseva esine. Innovatiivisesti yhdistämällä päivänvarjo ja puutarhasoihtu NI näyttää älykkäästi seisovalta aurinkotuoleiden vieressä uima-altaan äärellä tai muilla ulkoalueilla, aamusta iltaan. Omistettu sormen tunnistava OTC (yhden kosketuksen himmennin) antaa käyttäjille mahdollisuuden mukautua kolmen kanavan valaistusjärjestelmän haluttuihin valaistustasoihin helposti. NI ottaa käyttöön myös matalajännitteisen 12 V: n LED-ohjaimen, joka tuottaa hyvin vähän lämpöä, ja tarjoaa järjestelmän energiatehokkaan virransyötön yli 2000 kpl 0,1 W LEDillä.

Valaisin

Yazz

Valaisin Yazz on hauska valaisin, joka on valmistettu taipuisista puolijäykistä johdoista, joiden avulla käyttäjä voi taipua mihin tahansa mielentilaan sopivaan muotoon. Mukana on myös kiinnitetty jakki, jonka avulla on helppo yhdistää useampi kuin yksi yksikkö. Yazz on myös esteettisesti houkutteleva, käyttäjäystävällinen ja taloudellinen. Konsepti syntyi ideasta minimoida valaistus sen perusedellytyksiin kauneuden lopullisena ilmaisuna menettämättä esteettistä vaikutusvaloaan, koska teollinen minimalismi on taide itsessään.