Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Ane

Jakkara Ane-jakkarassa on massiivipuutavarahiutaleita, jotka näyttävät kelluvan harmonisesti, mutta riippumatta puutavaroista teräskehyksen yläpuolella. Suunnittelijan mukaan istuin, käsityönä tehty sertifioidusta ympäristöystävällisestä puusta, muodostetaan käyttämällä ainutlaatuisesti useita puun muotoja, jotka on sijoitettu ja leikattu dynaamisella tavalla. Istuessaan jakkaralle, pieni kulman nousu selkänojaan ja sivuun kohdistuvat kulmat päättyvät tavalla, joka tarjoaa luonnollisen, mukavan istuma-asennon. Ane-jakkara on juuri sopivan monimutkaisuus tyylikkään pinnan luomiseksi.

Kahvisarja

Riposo

Kahvisarja Palvelun suunnittelu oli inspiroinut kaksi 1900-luvun alkupuolen koulua, saksalainen Bauhaus ja venäläinen avantgarde. Tiukka suora geometria ja hyvin harkittu toiminnallisuus vastaa täysin noiden aikojen manifestien henkeä: "mikä on kätevää, on kaunista". Samanaikaisesti seuraten moderneja suuntauksia suunnittelija yhdistää projektissa kaksi vastakkaista materiaalia. Klassista valkoista maitoposliiniä täydentävät korkista tehdyt kirkkaat kannet. Suunnittelun toimivuutta tukevat yksinkertaiset, kätevät kahvat ja lomakkeen yleinen käytettävyys.

Huonekalut Plus Tuuletin

Brise Table

Huonekalut Plus Tuuletin Brise Table on suunniteltu vastuuntunnolla ilmastomuutoksesta ja halu käyttää faneja ilmastointilaitteiden sijasta. Sen sijaan, että puhaltaa voimakkaita tuulia, se keskittyy tuntemaan viileyttä kiertämällä ilmaa myös ilmastointilaitteen sammuttamisen jälkeen. Brise Table -sovelluksella käyttäjät voivat saada tuulen ja käyttää sitä samalla myös sivupöydällä. Lisäksi se tunkeutuu ympäristöön hyvin ja tekee tilaa kauniimmaksi.

Sohvapöytä

Cube

Sohvapöytä Suunnittelu on inspiroinut Golden Ratio- ja Mangiarotti-geometriset veistokset. Lomake on interaktiivinen ja tarjoaa käyttäjälle erilaisia yhdistelmiä. Suunnittelu koostuu neljästä erikokoisesta sohvapöydästä ja kuutiosta, joka on valaistuselementti, vuorattu puikko. Suunnittelun elementit ovat monitoimilaitteita vastaamaan käyttäjän tarpeita. Tuote on valmistettu Corian-materiaalista ja vanerista.

Jakkara

Ydin

Jakkara Ydin-jakkara voidaan asentaa itse, ilman erikoistyökaluja yksinkertaisen lukitusjärjestelmän ansiosta. Neljä identtistä jalkaa ei ole sijoitettu erityiseen järjestykseen, ja betonituoli, joka toimii kulmakivenä, pitää kaiken paikoillaan. Jalat on valmistettu rappupuulla, joka on saatu portaiden valmistajalta, koneistettu helposti perinteisillä puuntyöstötekniikoilla ja lopulta öljytty. Istuin on vain valettu kestävällä kuituvahvisteisella UHP-betonilla. Vain 5 erillistä osaa, jotka on pakattu tasaisesti pakattuina ja valmiina lähetettäväksi loppukäyttäjille, on toinen kestävyysperuste.

Jäähdytetty Juustovaunu

Coq

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Coq-juustovaunun vuonna 2012. Tämän liikkuvan esineen omituisuus herättää ruokailijoiden uteliaisuutta, mutta ei erehty, tämä on ensisijaisesti työkalu. Tämä saavutetaan käyttämällä tyyliteltyä lakattua pyökkirakennetta, jonka päällä on lieriömäinen punainen lakattu kive, joka voidaan ripustaa sivulle paljastamaan kypsytettyjen juustojen valikoima. Käyttämällä kahvaa kärryn siirtämiseen, avaamalla laatikko, liu'uttamalla levy ulos tilaa varten levylle, kiertämällä tätä kiekkoa leikata juustoosuuksia, tarjoilija voi kehittää prosessin pieneksi performanssitaiteeksi.