Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

1x3

Sohvapöytä 1x3 on inspiroitunut toisiinsa yhdistäviin burr-arvoituksiin. Se on molemmat - huonekalu ja aivojen kiusaaja. Kaikki osat pysyvät yhdessä ilman mitään tarvikkeita. Lukitusperiaate käsittää vain liukuvat liikkeet, jotka antavat erittäin nopean kokoamisprosessin ja tekevät 1x3 sopivaksi usein tapahtuvaan paikanvaihtoon. Vaikeustaso ei riipu taidokkuudesta, vaan enimmäkseen alueellisesta näköstä. Ohjeet annetaan, jos käyttäjä tarvitsee apua. Nimi - 1x3 on matemaattinen lauseke, joka edustaa puurakenteen logiikkaa - yksi elementtityyppi, siitä kolme kappaletta.

Projektin nimi : 1x3, Suunnittelijoiden nimi : Petar Zaharinov, Asiakkaan nimi : PRAKTRIK.

1x3 Sohvapöytä

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.