Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Il Mosnel QdE 2012

Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus Aivan kuten Iseo-järvi roiskuu Franciacortan rannoille, niin kuohuviini kostuttaa lasin reunat. Konsepti on järven muodon graafinen uudelleenmuotoilu ja se ilmaisee kaiken varaosapullon voiman, joka kaadetaan kristallilasiin. Tyylikäs ja eloisa etiketti, joka on tasapainossa grafiikallaan ja väreillään, on rohkea ratkaisu, jossa on läpinäkyvä polypropeeni ja täysin kuuma folio kultapainatus, joka antaa uusia tuntemuksia. Viinin kaataminen on alleviivattu laatikossa, jossa grafiikat kääritään pakkauksen ympärille: yksinkertainen ja vaikuttava, joka koostuu kahdesta ”slive et tiroir” -elementistä.

Projektin nimi : Il Mosnel QdE 2012, Suunnittelijoiden nimi : Laura Ferrario, Asiakkaan nimi : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.