Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Il Mosnel QdE 2012

Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus Aivan kuten Iseo-järvi roiskuu Franciacortan rannoille, niin kuohuviini kostuttaa lasin reunat. Konsepti on järven muodon graafinen uudelleenmuotoilu ja se ilmaisee kaiken varaosapullon voiman, joka kaadetaan kristallilasiin. Tyylikäs ja eloisa etiketti, joka on tasapainossa grafiikallaan ja väreillään, on rohkea ratkaisu, jossa on läpinäkyvä polypropeeni ja täysin kuuma folio kultapainatus, joka antaa uusia tuntemuksia. Viinin kaataminen on alleviivattu laatikossa, jossa grafiikat kääritään pakkauksen ympärille: yksinkertainen ja vaikuttava, joka koostuu kahdesta ”slive et tiroir” -elementistä.

Projektin nimi : Il Mosnel QdE 2012, Suunnittelijoiden nimi : Laura Ferrario, Asiakkaan nimi : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Kuohuviinin Etiketti Ja Pakkaus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.