Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shaytonin tasapaino edustaa puhdasta hedonismia, perversiota neljällä pyörällä, abstrakti käsite useimmille ihmisille ja unelmien toteutuminen harvoille onnekasille. Se edustaa lopullista nautintoa, uutta käsitystä siirtymisestä pisteestä toiseen, missä tavoite ei ole yhtä tärkeä kuin kokemus. Shaytonin on tarkoitus löytää materiaalien kykyjen rajat, testata uusia vaihtoehtoisia vihreitä propulsioita ja materiaaleja, jotka voivat parantaa suorituskykyä säilyttäen samalla hyperkarin sukutaulun. Seuraava vaihe on sijoittajan löytäminen ja Shaytonin tasapainon toteuttaminen.

Projektin nimi : Shayton Equilibrium, Suunnittelijoiden nimi : Andrej Stanta, Asiakkaan nimi : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hypercar

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.