Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

vanory Estelle

Valaisin Estelle yhdistää klassisen muotoilun sylinterimäisen, käsintehdyn lasirungon muodossa innovatiiviseen valaistustekniikkaan, joka tuottaa kolmiulotteisia valotehosteita tekstiilivarjostimeen. Tarkoituksella suunniteltu muuttamaan valaistustunnelmat tunnekokemukseksi, Estelle tarjoaa äärettömän valikoiman staattisia ja dynaamisia tunnelmia, jotka tuottavat kaikenlaisia värejä ja siirtymiä, joita ohjataan valaisimen kosketuspaneelilla tai älypuhelinsovelluksella.

Siirrettävä Paviljonki

Three cubes in the forest

Siirrettävä Paviljonki Kolme kuutiota on laite, jolla on erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja (lasten leikkipaikkavälineet, julkiset kalusteet, taideesineet, meditaatiohuoneet, lehtimajat, pienet lepotilat, odotushuoneet, kattotuolit), ja ne voivat tuoda ihmisille tuoreita tilaelämyksiä. Kolme kuutiota on helppo kuljettaa kuorma-autolla koon ja muodon ansiosta. Koon, asennuksen (kaltevuuden), istuinpintojen, ikkunoiden jne. suhteen jokainen kuutio on suunniteltu luonteeltaan. Kolme kuutiota viittaavat japanilaisiin perinteisiin minimitiloihin, kuten teeseremoniaan, vaihtelevalla ja liikkuvuudella.

Monitoiminen Kompleksi

Crab Houses

Monitoiminen Kompleksi Sleesian alangon laajalla tasangolla yksi maaginen vuori seisoo yksinään mysteerisumun peitossa ja kohoaa viehättävän Sobotkan kaupungin ylle. Sinne, luonnonmaisemien ja legendaarisen sijainnin keskelle, on tarkoitus rakentaa Crab Houses -kompleksi: tutkimuskeskus. Osana kaupungin elvyttämishanketta sen on tarkoitus vapauttaa luovuutta ja innovatiivisuutta. Paikka kokoaa yhteen tiedemiehet, taiteilijat ja paikallisen yhteisön. Paviljonkien muoto on saanut inspiraationsa rapuista, jotka saapuvat aaltoilevaan ruohomereen. Ne valaistaan yöllä muistuttaen kaupungin yllä leijuvia tulikärpäsiä.

Pöytä

la SINFONIA de los ARBOLES

Pöytä Pöytä la SINFONIA de los ARBOLES etsii runoutta suunnittelussa... Metsä maasta katsottuna on kuin taivaalle haihtuvia pylväitä. Emme voi nähdä niitä ylhäältä; metsä lintuperspektiivistä muistuttaa sileää mattoa. Vertikaalisuudesta tulee horisontaalisuutta ja se pysyy edelleen yhtenäisenä kaksinaisuudestaan. Samoin la SINFONIA de los ARBOLES -pöytä tuo mieleen puiden oksat muodostaen vakaan pohjan hienovaraiselle työtasolle, joka haastaa painovoiman. Vain siellä täällä auringonsäteet välkkyvät puiden oksien läpi.

Apteekki

Izhiman Premier

Apteekki Uusi Izhiman Premier -myymäläsuunnittelu kehittyi trendikkään ja modernin kokemuksen luomiseksi. Suunnittelija käytti erilaisia materiaaleja ja yksityiskohtia palvellakseen esillä olevien esineiden jokaista nurkkaa. Jokainen esittelyalue käsiteltiin erikseen tutkimalla materiaalien ominaisuuksia ja esillä olevia tavaroita. Materiaalien yhdistäminen kalkutan marmorin, pähkinäpuun, tammen ja lasin tai akryylin välillä. Tuloksena oli, että kokemus perustui jokaiseen toimintoon ja asiakkaiden mieltymyksiin modernilla ja elegantilla designilla, joka on yhteensopiva tarjoiltujen tuotteiden kanssa.

Taiteen Arvostus

The Kala Foundation

Taiteen Arvostus Intialaisille maalauksille on ollut pitkään globaalit markkinat, mutta kiinnostus intialaiseen taiteeseen on jäänyt jälkeen Yhdysvalloissa. Tietoisuuden lisäämiseksi Intian kansanmaalausten eri tyyleistä Kala-säätiö perustetaan uudeksi alustaksi maalausten esittelemiseksi ja niiden saatavuuden parantamiseksi kansainvälisille markkinoille. Säätiö koostuu verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta, näyttelystä, jossa on toimituksellisia kirjoja, ja tuotteista, jotka auttavat kuromaan umpeen kuilun ja yhdistämään nämä maalaukset suurempaan yleisöön.