Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullo

Herbal Drink

Pullo Heidän konseptinsa perusta on tunneosa. Kehitetty nimeämis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysäyttää ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressä ja saada hänet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Niiden pakkaus ilmaisee suunnitelmauutteiden vaikutukset, värikkäitä kuvioita, jotka on painettu suoraan valkoiseen posliinipulloon, joka muistuttaa kukien muotoa. Se korostaa visuaalisesti kuvaa luonnollisesta tuotteesta.

Viinitölkki

Essenzza

Viinitölkki Viinin suunnittelu, sen alkuperämaa ja kaupunki on kiinnittänyt paljon huomiota. Hae pienoiskoossa ja perinteisissä maalauksissa. Arvollisista aiheista selvisi, että tavoitteen saavuttamiseksi tämä tarkoittaa, että vaikka perinteinen ylellinen viinipullojen suunnittelu oli erittäin tehokasta. Suunnittelussa käytetty motiivi, arabesques.Nämä kuvio on piirretty Iranin lakatulla maalauksella. Suunnittelu yrittää luoda alkuperäisiä ja luovia malleja ja pyrkii luomaan mallin, jolla on sisäinen merkitys, ja välittämään tärkeän viestin.

Mehupakkaukset

Pure

Mehupakkaukset Pure Juice -konseptin perusta on tunneosa. Kehitetty nimeämis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysäyttää ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressä ja saada hänet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Pakkaus ilmaisee hedelmäuutteiden vaikutuksia, värikkäitä kuvioita, jotka on painettu suoraan lasipulloon, joka muistuttaa hedelmien muotoa. Se korostaa visuaalisesti luonnontuotteiden imagoa.

Sohvapöytä

Cube

Sohvapöytä Suunnittelu on inspiroinut Golden Ratio- ja Mangiarotti-geometriset veistokset. Lomake on interaktiivinen ja tarjoaa käyttäjälle erilaisia yhdistelmiä. Suunnittelu koostuu neljästä erikokoisesta sohvapöydästä ja kuutiosta, joka on valaistuselementti, vuorattu puikko. Suunnittelun elementit ovat monitoimilaitteita vastaamaan käyttäjän tarpeita. Tuote on valmistettu Corian-materiaalista ja vanerista.

Taideinstallaatio

Pretty Little Things

Taideinstallaatio Pretty Little Things tutkii lääketieteellisen tutkimuksen maailmaa ja mikroskoopin alla näkyviä monimutkaisia kuvia, tulkitseen nämä uudelleen nykyaikaisiksi abstraktiksi kuvioiksi vilkkaan fluro-värivalikoiman räjähdysten kautta. Yli 250 metriä pitkä ja yli 40 yksittäisellä teoksella se on laajamittainen installaatio, joka esittelee tutkimuksen kauneutta yleisölle.

Asennus

The Reflection Room

Asennus Punaisen värin, joka symboloi onnea Kiinan kulttuurissa, innoittamana Reflection Room on tilallinen kokemus, joka on luotu kokonaan punaisista peileistä luomaan ääretön tila. Sisällä typografialla on rooli yhdistää yleisö jokaiseen kiinalaisen uudenvuoden pääarvoon ja se kehottaa ihmisiä pohtimaan sitä vuotta, joka on ollut ja sitä seuraavaa vuotta.