Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
BrÀndÀys

1869 Principe Real

BrÀndÀys 1869 Principe Real on aamiaismajoitus, joka sijaitsee Lissabonin trendikkÀimmÀllÀ paikalla - Principe Real. Madonna osti juuri talon tÀltÀ naapurustolta. TÀmÀ B & B sijaitsee vuonna 1869 vanhassa palatsissa, joka pitÀÀ vanhan viehÀtyksen sekoitettuna nykyaikaiseen sisustukseen, antaen sille ylellisen ilmeen. TÀmÀn tuotemerkin edellytettiin sisÀllyttÀvÀn nÀmÀ arvot logoonsa ja tuotemerkkisovelluksiin tÀmÀn ainutlaatuisen majoituksen filosofian heijastamiseksi. Tuloksena on logo, joka sekoittaa klassisen kirjasimen muistuttamalla vanhoja ovien numeroita, nykyaikaisella typografialla ja yksityiskohdalla tyylitelty sÀngyn kuvake L Realissa.

Asuinpaikka

Panorama Villa

Asuinpaikka Mukaan tyypillisen Mani-kylÀn rakenteen, konsepti on suunniteltu sarjaksi yksittÀisiÀ kiviosia, jotka pyörivÀt atriumin, sisÀÀnkÀynnin ja asuintilojen ympÀrillÀ. Asuinpaikan karkeat mÀÀrÀt avaavat vuoropuhelun luonnollisen ympÀristönsÀ kanssa, kun taas heidÀn avaamisensa rytmi joko varmistaa yksityisyyden tai kutsuu panoraamanÀkymiin horisonttiin rakentamalla suoran kokemuksen perÀkkÀisistÀ ja monipuolisista kertomuksista. Villa sijaitsee Navarino ResidencesissÀ, kokoelma ylellisiÀ huviloita yksityisomistuksessa Navarino Dunes -lomakeskuksen sydÀmessÀ.

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu Keskiajalla paikalliset panimot antoivat oluensa yli 600 vuotta vanhoihin kallioleikattuihin kellareihin NĂŒrnbergin linnan alla. TĂ€tĂ€ historiaa kunnioittaen "AEcht Nuernberger Kellerbier" -pakkaus vie aidon ajassa taaksepĂ€in. OlutetiketissĂ€ on kĂ€sin piirretty linna, joka istuu kivillĂ€, ja kellarissa oleva puinen tynnyri, jota kehystĂ€vĂ€t vintage-tyyliset fontit. Yrityksen "St. Mauritius" tavaramerkki ja kuparinvĂ€rinen korkkikorkki osoittavat kĂ€sityötaitoa ja luottamusta.

Myyntikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Myyntikeskus Suunnittelu yhdistÀÀ koillisen kansan etelĂ€isen lempeyden ja armon kanssa, jotta elĂ€mĂ€ olisi tĂ€ynnĂ€ osallistavaa. ÄlykĂ€s muotoilu ja kompakti ulkoasu laajentavat sisustusarkkitehtuuria. Suunnittelija kĂ€yttÀÀ yksinkertaisia ja kansainvĂ€lisiĂ€ suunnittelutaitoja puhtailla elementeillĂ€ ja yksinkertaisilla materiaaleilla, jotka tekevĂ€t tilasta luonnollisen, rennon ja ainutlaatuisen. Suunnittelu on 600 neliömetrin myyntikeskus, ja sen tarkoituksena on suunnitella moderni itĂ€mainen kutsumyyntikeskus, joka tekee asukkaan sydĂ€mestĂ€ hiljaisen ja hĂ€vittÀÀ ulkopuolisen melun. Pysy hitaana ja nauti kauneuden elĂ€mĂ€stĂ€.

Myyntikeskus

Yango Poly Kuliang Hill

Myyntikeskus TÀmÀn suunnittelun tarkoituksena on tutkia, miten tuoda iloinen kokemus esikaupunkien idyllisestÀ elÀmÀstÀ, joka ajaa ihmisiÀ etsimÀÀn hyvÀÀ elÀmÀÀ ja saa ihmiset siirtymÀÀn kohti itÀmaista runollista asuntoa. Suunnittelija kÀyttÀÀ modernia ja yksinkertaista suunnittelutaitoa luonnollisilla ja yksinkertaisilla materiaaleilla. Henkeen keskittyvÀ ja muotoa laiminlyövÀ muotoilu yhdistÀÀ maiseman Zen- ja teekulttuurin elementit, kalastajien rakkaudelliset tunteet, öljy-paperi-sateenvarjon. Yksityiskohtien kÀsittelyn avulla se tasapainottaa toiminnon ja estetiikan ja tekee elÀvÀstÀ taiteellisesta.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Suunnittelu kÀyttÀÀ muodollisen tasapainon suunnittelutekniikoita aixina itÀmaisen taiteellisen kÀsityksen vÀlittÀmiseen. Se hyvÀksyy elementtejÀ bambusta, orkideasta, luumukukasta ja maisemasta. Yksinkertainen nÀyttö muodostuu bambun muodon pidentymisestÀ vÀhentÀmÀllÀ betonimuoto ja se pysÀhtyy siellÀ, missÀ sen pitÀisi pysÀhtyÀ. Olohuone ja ruokasali asettelu ylös ja alas mÀÀrittÀvÀt tilarajan ja ilmentÀvÀt itÀmaista nÀkymÀtilaa, joka on harva ja tilkkutÀkki. Yksinkertaisen asumisen ja kevyen matkustamisen teeman ympÀrillÀ liikkuvat linjat ovat selkeÀt, se on uusi yritys ihmisten asumisympÀristöön.