Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New DelhistĂ€ perĂ€isin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyörĂ€ily ja kierrĂ€tys. TĂ€mĂ€n tekijĂ€n tĂ€rkeys nĂ€kyy NS GAIA: n nimeĂ€mispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestĂ€vÀÀ kehitystĂ€. NS GAIA: n lĂ€hestymistapa on ”vĂ€hemmĂ€n on enemmĂ€n”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettĂ€ varmistamalla, ettĂ€ ympĂ€ristövaikutukset ovat minimaaliset.

SekakÀyttöarkkitehtuuri

Shan Shui Plaza

SekakÀyttöarkkitehtuuri Hankkeessa, joka sijaitsee historiallisessa Xi'an-kaupungissa, yrityskeskuksen ja TaoHuaTan-joen vÀlissÀ, ei ole tarkoitus yhdistÀÀ menneisyyttÀ nykyiseen, vaan myös kaupunkia ja luontoa. Peach-kukinnan kevÀÀn kiinalaisen tarinan inspiroima projekti tarjoaa paratiisi-elÀmÀ- ja työpaikan tarjoamalla lÀheisen suhteen luontoon. Kiinalaisessa kulttuurissa vuoristovesifilosofialla (Shan Shui) on olennainen merkitys ihmisen ja luonnon vÀliselle suhteelle, joten hyödyntÀmÀllÀ alueen vesistÀ maisemaa, projekti tarjoaa tilaa, joka heijastaa kaupungin Shan Shui -filosofiaa.

Yritysidentiteetti

film festival

Yritysidentiteetti "Cinema, ahoy" oli iskulause Kuuban eurooppalaisen elokuvafestivaalin toiselle painokselle. Se on osa suunnittelukonseptia, joka keskittyy matkoihin kulttuurien yhdistÀmiseen. Suunnittelu herÀttÀÀ Euroopasta Havantaan matkustavan risteilyaluksen matkan, joka on tÀynnÀ elokuvia. Festivaalin kutsujen ja lippujen suunnittelu on inspiroinut passeja ja matkustuskortteja, joita matkustajat kÀyttÀvÀt nykyÀÀn ympÀri maailmaa. Elokuvien lÀpi kulkemisen ajatus kannustaa yleisöÀ olemaan vastaanottavainen ja utelias kulttuurivaihtoon.

Lamppu

Little Kong

Lamppu Little Kong on ympÀröivien lamppujen sarja, joka sisÀltÀÀ itÀmaista filosofiaa. ItÀmainen estetiikka kiinnittÀÀ suurta huomiota virtuaalisen ja todellisen, tÀydellisen ja tyhjÀn suhteeseen. LEDien piilevÀ piilottaminen metallinapaan ei vain takaa lampunvarjostimen tyhjyyttÀ ja puhtautta, mutta erottaa Kongin myös muista lampuista. Suunnittelijat saivat selville toteutettavissa olevan veneen yli 30-kertaisen kokeilun jÀlkeen valon ja erilaisen tekstuurin esittÀmiseksi tÀydellisesti, mikÀ mahdollistaa uskomattoman valaistuskokemuksen. Tukiasema tukee langatonta lataamista ja siinÀ on USB-portti. Se voidaan kytkeÀ pÀÀlle tai pois vain heiluttamalla kÀsiÀ.

VĂ€lipalat

Have Fun Duck Gift Box

VÀlipalat "PidÀ hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejÀ samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elÀmÀntapa.

Ruokapakkaus

Kuniichi

Ruokapakkaus PerinteistÀ japanilaista sÀilöttyÀ ruokaa Tsukudani ei tunneta maailmassa. Soijakastikepohjainen haudutettu ruokalaji, joka yhdistÀÀ erilaisia ÀyriÀisiÀ ja maa-aineksia. Uusi paketti sisÀltÀÀ yhdeksÀn etikettiÀ, jotka on suunniteltu nykyaikaistamaan japanilaisia perinteisiÀ malleja ja ilmaisemaan ainesosien ominaisuuksia. Uuden tuotemerkin logo on suunniteltu jatkamaan tÀtÀ perinnettÀ seuraavan 100 vuoden ajan.