Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ratsastuskompleksi

Emerald

Ratsastuskompleksi Kokonaisvaltaiset arkkitehtoniset ja paikkatietoprojektit kuva yhdistävät kaikki kuusi rakennusta paljastaen kunkin toiminnallisen identiteetin. Areenojen ja tallien laajennetut julkisivut, jotka on suunnattu hallinnolliseen yhdistettyyn ytimeen. Kuusipuolinen rakennus kristalliverkkona lepää puurungossa kuin kaulakoru. Seinäkolmiot, jotka on koristeltu lasin sironnalla smaragdin yksityiskohdina. Kaareva valkoinen rakenne korostaa pääsisäänkäyntiä. Julkisivuverkko on myös osa sisätilaa, jossa ympäristö havaitaan läpinäkyvän verkon kautta. Sisätilat jatkavat puurakenteiden teemaa käyttämällä elementtien mittakaavaa suhteellisempaan ihmisen mittakaavaan.

Kaiutinorkesteri

Sestetto

Kaiutinorkesteri Orkesterikoostumus kaiuttimista, jotka soittavat yhdessä kuin todelliset muusikot. Sestetto on monikanavainen äänentoistojärjestelmä, joka toistaa yksittäisiä instrumenttiraitoja erillisissä kaiuttimissa, joissa on eri tekniikoita ja materiaaleja, jotka on omistettu erityiselle äänikotelolle, puhtaan betonin, kaikupohjan puisten äänilevyjen ja keraamisten sarvien joukossa. Kappaleiden ja kappaleiden sekoitus palaa fyysisesti kuuntelupaikalle, kuten todellisessa konsertissa. Sestetto on äänitetyn musiikin kamariorkesteri. Sestetto on suoraan itse tuotettu sen suunnittelijoiden Stefano Ivan Scarascian ja Francesco Shyam Zoncan toimesta.

Kahvila

Perception

Kahvila Tämä pieni lämmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestä vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydän istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epätavallisen tilavaikutuksen ja siitä tulee myös väline ihmisille, jotka haluavat menettää ajatuksensa makukahvin kanssa.

Julkinen Ulkotarhatuoli

Para

Julkinen Ulkotarhatuoli Para on joukko julkisia ulkotuoleja, jotka on suunniteltu tarjoamaan hillitty joustavuus ulkotiloissa. Tuolisarja, jolla on ainutlaatuisen symmetrinen muoto ja joka poikkeaa täysin perinteisen tuolisuunnittelun luontaisesta visuaalisesta tasapainosta. Yksinkertaisen keinumuodon innoittamana tämä tuolisarja on rohkea, moderni ja tyytyväinen vuorovaikutukseen. Molemmilla on raskas painotettu pohja, Para A tukee 360-kiertämistä pohjansa ympäri ja Para B tukee kaksisuuntaista kääntämistä.

Pöytä

Grid

Pöytä Ruudukko on pöytä, joka on suunniteltu perinteisestä kiinalaisesta arkkitehtuurista inspiroidusta ruudukkojärjestelmästä, jossa rakennuksen eri osissa käytetään Dougong (Dou Gong) -nimistä puurakennetta. Perinteisen lukittuvan puurakenteen avulla pöydän kokoonpano on myös prosessi, jolla oppitaan rakenteesta ja koetaan historia. Tukirakenne (Dou Gong) on valmistettu moduuliosista, jotka voidaan helposti purkaa varastointia tarvitsen.

Huonekalusarja

Sama

Huonekalusarja Sama on aito huonekalusarja, joka tarjoaa toiminnallisuutta, tunnekokemusta ja ainutlaatuisuutta minimaalisten, käytännöllisten muotojensa ja vahvan visuaalisen vaikutuksensa kautta. Sama-seremonioissa käytettyjen pyörteisten pukujen runoudesta saatu kulttuurinen inspiraatio tulkitaan muotoilussaan kartion geometrian ja metallin taivutustekniikoiden avulla. Sarjan veistoksellinen asento yhdistetään yksinkertaisuuteen materiaaleissa, muodoissa ja tuotantotekniikoissa, mikä tarjoaa toiminnallisen & amp; esteettiset edut. Tuloksena on moderni huonekalusarja, joka tarjoaa erottuvan kosketuksen asuintiloihin.