Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muuntava Rengas

T Razr

Muuntava Rengas Lähitulevaisuudessa sähkökuljetusten kehityksen kukoistus on ovella. Autonosien valmistajana Maxxis ajattelee jatkuvasti, kuinka se voi suunnitella toteutettavan älykkään järjestelmän, joka voi osallistua tähän trendiin ja jopa auttaa kiihdyttämään sitä. T Razr on älykäs rengas, joka on kehitetty tarpeisiin. Sen sisäänrakennetut anturit tunnistavat aktiivisesti eri ajo-olosuhteet ja antavat aktiivisia signaaleja renkaan muuntamiseksi. Suurennetut kulutuspinnat venyvät ja muuttavat kosketusaluetta vasteena signaalille, parantaen siten vetokykyä.

Teenkeitin

Grundig Serenity

Teenkeitin Serenity on nykyaikainen teenkeitin, joka keskittyy iloiseen käyttökokemukseen. Projekti keskittyy enimmäkseen esteettisiin elementteihin ja käyttökokemukseen, koska päätavoitteena on, että tuote eroaa olemassa olevista tuotteista. Teekeittimen telakka on pienempi kuin runko, jonka avulla tuote voi katsoa maanpinnan yli ja tuo ainutlaatuisen identiteetin. Hieman kaareva runko yhdistettynä viipaloituihin pintoihin tukee myös tuotteen ainutlaatuista identiteettiä.

Kattokruunu

Lory Duck

Kattokruunu Lory-ankka on suunniteltu ripustusjärjestelmänä, joka on koottu messinki- ja epoksilasista valmistetuista moduuleista. Kumpikin muistuttaa ankkaa liukuvan vaivattomasti viileän veden läpi. Moduulit tarjoavat myös konfiguroitavuuden; koskettamalla kutakin voidaan säätää mihin tahansa suuntaan ja ripustaa mihin tahansa korkeuteen. Lampun perusmuoto syntyi suhteellisen nopeasti. Se kuitenkin tarvitsi kuukausia tutkimusta ja kehitystä lukemattomilla prototyypeillä täydellisen tasapainon ja parhaan ulkonäön luomiseksi kaikista mahdollisista näkökulmista.

Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on käytettävä cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjä ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillä mylly- ja couture-tekniikoilla. Tämä luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistää kestävyyttä ajattomien mallien luomiseksi.

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. Elämäntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikäistä ympäri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesäkuusta 2019 lähtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistävät arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkälle maisemabulevardille. Yibinillä on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystä. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekä maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiä tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lääketieteellisten laitteiden käyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. Sisäseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lääketieteellinen tekniikka istutetaan.