Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestävän rottinkiin laajoihin käyriin ja muodostaa selkeän siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien käsityöperinteitä, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena käytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun välillä, Haleiwa on yhtä mukava kuin kaunis.

Yrityksen Uudelleenbrändäys

Astra Make-up

Yrityksen Uudelleenbrändäys Brändin voima ei ole pelkästään sen kykyssä ja visiossa, vaan myös viestinnässä. Helppokäyttöinen luettelo täynnä vahvaa tuotevalokuvausta; kuluttajalähtöinen ja houkutteleva verkkosivusto, joka tarjoaa online-palveluita ja yleiskuvan tuotemerkkituotteista. Kehitimme myös visuaalisen kielen tuotemerkki-sensaation esittämiseen muodin muotivalokuvaustavalla ja tuoreella viestinnällä sosiaalisessa mediassa, luodaan vuoropuhelu yrityksen ja kuluttajan välillä.

Kirjasintyyppi

Monk Font

Kirjasintyyppi Munkki etsii tasapainoa humanististen sans-serifien avoimuuden ja luettavuuden ja neliön sans-serifin säännöllisemmän luonteen välillä. Vaikka se oli alun perin suunniteltu latinalaiseksi kirjasintyyppiksi, päätettiin jo varhain, että se tarvitsee laajemman vuoropuhelun sisällyttääkseen siihen arabialaisen version. Sekä latinalaiset että arabialaiset suunnittelevat meille saman perusteen ja idean yhteisestä geometriasta. Rinnakkaissuunnitteluprosessin vahvuus antaa molemmille kielille tasapainoisen harmonian ja armon. Sekä arabia että latina toimivat saumattomasti yhdessä, jaetut laskurit, varren paksuus ja kaarevat muodot.

Tehtävävalo

Pluto

Tehtävävalo Pluto pitää keskittymisen tiukasti tyyliin. Sen pienikokoista, aerodynaamista sylinteriä kiertää tyylikäs kahva, joka on asetettu kulmassa olevaan jalustapohjaan, mikä helpottaa sen sijoittamista pehmeällä, mutta tarkennetulla valollaan tarkasti. Sen muoto on inspiroitunut teleskoopeilla, mutta sen sijaan se pyrkii keskittymään maapallon tähtiä sijasta. Valmistettu 3D-tulostuksella, jossa käytetään maissipohjaisia muoveja, se on ainutlaatuinen, paitsi 3D-tulostimien käyttämiseen teollisella tavalla, mutta myös ympäristöystävällisen.

Pakkaus

Winetime Seafood

Pakkaus Winetime Seafood -sarjan pakkaussuunnitelman tulisi osoittaa tuotteen tuoreus ja luotettavuus, sen tulisi erota se suotuisasti kilpailijoista, olla harmoninen ja ymmärrettävä. Käytetyt värit (sininen, valkoinen ja oranssi) luovat kontrastin, korostavat tärkeitä elementtejä ja heijastavat brändin sijaintia. Kehitetty ainoa ainutlaatuinen konsepti erottaa sarjan muista valmistajista. Visuaalisen tiedon strategia mahdollisti sarjojen tuotevalikoiman tunnistamisen, ja kuvien käyttö valokuvien sijasta teki pakkauksista mielenkiintoisempia.

Lamppu

Mobius

Lamppu Mobius-rengas antaa inspiraatiota Mobius-lamppujen suunnittelusta. Yhdellä valaisinliuskalla voi olla kaksi varjopintaa (eli kaksipuolinen pinta), kääntöpuoli ja takaosa, jotka täyttävät kaikki valaistusvaatimukset. Sen erityinen ja yksinkertainen muoto sisältää salaperäisen matemaattisen kauneuden. Siksi kotiruokaa tuodaan rytmillisempi kauneus.