Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Codependent

Pöytä Koodiriippuvainen sulauttaa psykologian ja suunnittelun, keskittyen erityisesti psykologisen tilan fyysiseen ilmenemiseen, riippuvuuteen. Näiden kahden toisiinsa kytketyn taulukon on toimittava toisiinsa. Nämä kaksi muotoa eivät pysty seisomaan yksinään, mutta yhdessä muodostavat yhden toiminnallisen muodon. Finaalipöytä on tehokas esimerkki siitä, että kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa.

Kaupallinen Sisustus

Nest

Kaupallinen Sisustus Kerroksen jakavat kaksi ainutlaatuista ammattilaista - asianajajaa ja arkkitehtia, jotka vaativat monipuolisia hierarkkisia tilauksia. Elementtien valinnalla ja yksityiskohtaisudella pyrittiin pitämään kokonaisnäkymä maadoitettuna, maanläheisena ja herättämään paikallista taiteellisuutta ja rakennusmateriaaleja. Ympäristöystävällisten materiaalien sekoittaminen ja käyttö, aukkojen koko ovat johtaneet muistuttamaan paikallisesta ilmastosta, jotta saadaan aikaan miellyttävä ympäristö, joka herättää kadonneet käytännöt yhdessä jäsentäen kestävän käytännön.

Ruokailuvälineet

Ingrede Set

Ruokailuvälineet Ingrede-ruokailuvälinesarja on suunniteltu ilmaisemaan täydellisyyden tarve jokapäiväisessä elämässä. Sarja haarukkaa, lusikka ja veitsi lovi yhdessä magneetteja käyttämällä. Ruokailuvälineet seisovat pystysuunnassa ja luovat harmonian pöytään. Matemaattisten muotojen avulla voitiin rakentaa yksi nestemäinen muoto, joka koostuu kolmesta eri kappaleesta. Tämä lähestymistapa luo uusia mahdollisuuksia, joita voidaan soveltaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten ruokailuvälineiden ja muiden välineiden malleihin.

Musiikkisuosituspalvelu

Musiac

Musiikkisuosituspalvelu Musiac on musiikillinen suositusmoottori, käytä proaktiivista osallistumista etsimään käyttäjille tarkkaa vaihtoehtoa. Sen tavoitteena on ehdottaa vaihtoehtoisia rajapintoja algoritmien autokraation haastamiseksi. Tietosuodatuksesta on tullut väistämätön hakutapa. Se kuitenkin luo kaikukammion tehosteita ja rajoittaa käyttäjiä mukavuusalueellaan seuraamalla tiukasti heidän mieltymyksiään. Käyttäjät muuttuvat passiivisiksi ja lakkaavat kyselemästä koneen tarjoamia vaihtoehtoja. Ajan kuluminen vaihtoehtojen tarkasteluun saattaa lisätä valtavia biokustannuksia, mutta juuri työ luo merkityksellisen kokemuksen.

Asuin Prototyyppi

No Footprint House

Asuin Prototyyppi NFH on kehitetty sarjatuotantoon perustuen suurempiin esivalmistettujen asuintyyppien työkalupakkiin. Ensimmäinen prototyyppi rakennettiin hollantilaiselle perheelle Costa Rican lounaisosassa. He valitsivat kahden makuuhuoneen kokoonpanon, jossa oli teräsrakenne ja mäntypuun viimeistely, joka lähetettiin määränpäähänsä yhdellä yksittäisellä kuorma-autolla. Rakennus on suunniteltu keskeisen palvelusydämen ympärille logistisen tehokkuuden optimoimiseksi kokoonpanossa, kunnossapidossa ja käytössä. Hankkeella pyritään kestävään kehitykseen taloudellisen, ympäristöllisen, sosiaalisen ja alueellisen suorituskyvyn kannalta.

Hotelli

LiHao

Hotelli Palaa luontoon, kaupungin kulttuuriasemalle. Luo hienostunut elämäntapa. Nauti yksinomaan hiljaisuudesta. Hotelli sijaitsee vilkkaalla alueella Baodingin korkean teknologian kehitysvyöhykkeellä. Suunnittelija määrittelee kaupunkikeskushotellin uudelleen kokonaisvaltaisella ajattelulla yhdistämällä ympäröivän ympäristön, arkkitehtuurin, maiseman ja sisustuksen hienostuneen, luonnollisen ja mukavan hotellitilan luomiseksi. Anna liikematkailijoiden tuntea vaurastumista hiljaisella, varastamalla puolipäivän vapaa-ajan.