Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsilaukku, Iltapussi

Tango Pouch

Käsilaukku, Iltapussi Tango-pussi on erinomainen laukku, jolla on todella innovatiivinen muotoilu. Se on kannettava taideteos, jota rannekekahva kuluttaa. Sen avulla kädet ovat vapaat. Sisällä on tarpeeksi tilaa ja taittuva magneettisulkimen rakenne antaa odottamattoman helpon ja laajan aukon. Pussi on valmistettu pehmeästä vahatusta vasikannahasta uskomattoman miellyttävälle kädensijalle ja turvonneille sivusisäkkeille. Tarkoituksena on kontrastia ns. Lasitetusta nahasta valmistetun päärakenteen kanssa.

Projektin nimi : Tango Pouch, Suunnittelijoiden nimi : Anne-Christin Schmitt, Asiakkaan nimi : Gretchen.

Tango Pouch Käsilaukku, Iltapussi

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.