Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Savuke / Kumilaatikko

Smartstreets-Smartbin™

Savuke / Kumilaatikko Smartbin ™, joka on moninkertaisesti patentoitu roskakori, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, täydentää olemassa olevaa katuinfrastruktuurin asennusta kaksoisena, selkänojana minkä tahansa koon tai muodon lamppu- tai kylttipisteessä tai yksinään muodossa seinille, kaiteille ja sokkeleille. Tämä vapauttaa uuden, odottamattoman arvon nykyisistä kaduista, jotta luodaan verkot kätevästä, ennakoitavissa olevasta savukkeista ja roskien roskakorista, jotka ovat aina ulottumattomissa lisäämättä sotkua katumaisemaan. Smartbin muuttaa katuhoitoa kaupungeissa ympäri maailmaa mahdollistamalla tehokkaan reaktion savukkeisiin ja ikeniin.

Projektin nimi : Smartstreets-Smartbin™, Suunnittelijoiden nimi : SMARTSTREETS LTD, Asiakkaan nimi : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Savuke / Kumilaatikko

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.