Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Elokuvajuliste

Mosaic Portrait

Elokuvajuliste Taideelokuva "Mosaic Portrait" julkaistiin konseptijulisteena. Se kertoo pääasiassa seksuaalisen väkivallan tytöstä. Valkoisella on yleensä kuoleman metafori ja siveyden symboli. Tämä juliste päättää piilottaa "kuoleman" viestin tyttöjen hiljaisen ja lempeän tilan takana, jotta voidaan tuoda esiin voimakkaammat tunteet hiljaisuuden takana. Samanaikaisesti suunnittelija integroi taiteelliset elementit ja viitteelliset symbolit kuvaan, mikä aiheutti laajemman ajattelun ja elokuvateosten tutkinnan.

Pesulavyö Sisätiloissa

Brooklyn Laundreel

Pesulavyö Sisätiloissa Tämä on pyykinvyö sisäkäyttöön. Kompakti runko, joka on pienempi kuin japanilainen paperi, näyttää mittanauhaltä, sileä pinta ilman ruuvia pinnalla. 4 metrin pituisella vyöllä on yhteensä 29 reikää, jokainen reikä voi pitää ja pitää takkiripustinta ilman pyykkitappeja. Se toimii nopeasti kuivana. Vyö on valmistettu antibakteerisesta ja homeen vastaisesta polyuretaanista, turvallisesta, puhtaasta ja vahvasta materiaalista. Enimmäiskuorma on 15 kg. 2 kpl koukkua ja pyörivä runko mahdollistavat monisuuntaisen käytön. Pieni ja yksinkertainen, mutta tämä on erittäin hyödyllinen sisäpesuväline. Helppo käyttö ja älykäs asennus sopivat kaikkiin huoneisiin.

Sairaala

Warm Transparency

Sairaala Tavanomaisesti sairaala on yleensä tila, jolla on huono luonnollinen väri tai materiaali keinotekoisen rakennemateriaalin takia funktionaalisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Siksi potilaat kokevat olevansa erillään päivittäisestä elämästään. Olisi harkittava viihtyisää ympäristöä, jossa potilaat voivat viettää aikaa ja stressiä. TSC-arkkitehdit tarjoavat avoimen, mukavan tilan asettamalla L-muotoisen avoimen kattoalueen ja suuret räystäkät käyttämällä runsaasti puumateriaalia. Tämän arkkitehtuurin lämmin läpinäkyvyys yhdistää ihmiset ja lääketieteelliset palvelut.

Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillä Cartier-tyyppisillä ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sävyt, lähes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasävyjä. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillä. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. Erittäin kevyt ja täydellisesti istuva. Tämä on kevään saapuminen jalokiviksi.

Asuinkoti

Slabs House

Asuinkoti Levytalo suunniteltiin rakennusmateriaalien rinnalla toisiinsa yhdistämällä puuta, betonia ja terästä. Suunnittelu on heti hypermoderni, mutta huomaamaton. Valtavat ikkunat ovat välitön painopiste, mutta ne on suojattu säältä ja katunäkymältä betonilaattojen avulla. Puutarhoja on kiinteistössä voimakkaasti sekä pohjakerroksessa että ensimmäisessä kerroksessa, jolloin asukkaat voivat tuntea olevansa yhteydessä luontoon, kun ne ovat vuorovaikutuksessa kiinteistön kanssa, ja luovat ainutlaatuisen virtauksen siirryttäessä sisäänkäynnistä oleskelutilalle.

Talo

VH Green

Talo Talo on vihreää sekä tasomaista että stereoskooppista, mikä luo hyvän ympäristön sekä asukkaille että kaupungille. Aurinkoisella Aasian alueella Breeze Soleil -viheriö on erittäin tehokas ajattelutapa. Aurinkovarjon toiminnan lisäksi kesällä voidaan saavuttaa myös yksityisyyden suoja, katumelun välttäminen ja automaattinen kastelu jäähdyttävä vaikutus.