Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiläinen arkkitehtitoimisto Evolution Design on yhteistyössä venäläisen arkkitehtostudion T + T arkkitehtien kanssa suunnitellut tilavan monitoimisen atriumin Sberbankin uudelle pääkonttorille Moskovaan. Päivänvalossa tulvaan atriumissa on monipuolisia työtiloja ja kahvila, jonka sisäpihan keskipisteenä on keskeytetty timantinmuotoinen kokoushuone. Peiliheijastukset, lasitettu sisäjulkisivu ja kasvien käyttö lisäävät avaruuden ja jatkuvuuden tunnetta.

Projektin nimi : Sberbank Headquarters, Suunnittelijoiden nimi : Evolution Design, Asiakkaan nimi : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.