Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kytketty Kello

COOKOO

Kytketty Kello COOKOO ™, maailman ensimmäinen suunnittelija älykello, joka yhdistää analogisen liikkeen digitaaliseen näyttöön. Kellossa on erittäin siistien linjojen ja älykkäiden toimintojen ikoninen muotoilu. Älypuhelimen tai iPadin ensisijaiset ilmoitukset ovat kello. COOKOO App ™ -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita kytkettyä elämäänsä valitsemalla, mitkä ilmoitukset ja hälytykset he haluavat vastaanottaa ranteeseensa. Mukautettavan COMMAND-painikkeen painaminen antaa kameran etäkäyttöön, musiikin toiston kaukosäätimellä, yhden painikkeen Facebook-sisäänkirjautumisen ja monia muita vaihtoehtoja.

Projektin nimi : COOKOO, Suunnittelijoiden nimi : CONNECTEDEVICE Ltd, Asiakkaan nimi : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Kytketty Kello

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.