Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi käyttöliittymä ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sekä tabletti- että kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla näiden kahden välillä parantaakseen suorituskykyä koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hyödyntää kosketusnäyttöominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel® Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ympäri maailmaa.

Ruokapöytä

Chromosome X

Ruokapöytä Ruokapöytä, joka on suunniteltu tarjoamaan istumapaikat kahdeksalle ihmiselle, jotka ovat vuorovaikutuksessa nuolen kanssa. Yläosa on abstrakti X, joka on tehty kahdesta eri kappaleesta, joita korostaa syvä viiva, kun taas sama abstrakti X heijastuu lattiassa pohjarakenteen kanssa. Valkoinen rakenne on tehty kolmesta eri kappaleesta helppoa asennusta ja kuljetusta varten. Lisäksi pohjaosan tiikkiväriviilun ja valkoisen kontrasti valittiin alaosan vaalentamiseksi korostaen enemmän epäsäännöllisen muotoista yläosaa, antaen siten vihjeen käyttäjien erilaiselle vuorovaikutukselle.

Irrotettava Koulutuslaite

Unite 401

Irrotettava Koulutuslaite Unite 401: Täydellinen duo koulutukselle. Puhutaanpa ryhmätyöstä. Uskomattoman monipuolisella 2-yhdessä -mallisella Unite 401 on ihanteellinen opiskelijalaite yhteistoiminnallisiin oppimisympäristöihin. Tabletin ja kannettavan yhdistelmä tarjoaa tehokkaimman koulutusratkaisun, jonka tarjoaa mgseries-turvallinen suunnittelu älykkään hintaan.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymälöistä, jotka yleensä sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, näet joukon värikkäitä kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herättää nuorekkaan sielun. Kapselien lukumäärää voidaan säätää ja sisältö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestä arkipäivän triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttää elämäsi ja mielentilasi tietyllä hetkellä.

Matto

Folded Tones

Matto Matot ovat luonnostaan tasaisia, tavoitteena oli haastaa tämä yksinkertainen tosiasia. Kolmiulotteisuuden illuusio saavutetaan vain kolmella värillä. Maton sävyjen ja maton syvyys riippuu raidojen leveydestä ja tiheydestä, eikä suuresta värivalikoimasta, joka saattaa puristua tietylle tilalle, mahdollistaen siten joustavan käytön. Ylä- tai kaukaa matto muistuttaa taitettua arkkia. Istuessaan tai makaaessaan sen sijaan taitosten illuusio ei ehkä ole havaittavissa. Tämä johti yksinkertaisten toistuvien linjojen käyttöön, joita voidaan nauttia abstraktina kuviona läheltä.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Tämä on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii säädettävänä ja liikkuvana yksityisyyden esteenä, joka ei työnnä tai häiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vähennetään ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vähän hyviä ja hyvissä aina vähän pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.