Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Matto

feltstone rug

Matto Huopakiven aluematto antaa optisen illuusion oikeista kivistÀ. Erilaisten villan kÀyttö tÀydentÀÀ maton ilmettÀ. Kivet eroavat toisistaan koon, vÀrin ja korkean vÀlillÀ - pinta nÀyttÀÀ luonnosta. Joillakin heistÀ on sammalvaikutus. Jokaisessa kivissÀ on vaahtoydin, jota ympÀröi 100% villa. TÀmÀn pehmeÀn ytimen perusteella jokainen kallio puristuu paineessa. Maton tausta on lÀpinÀkyvÀ matto. Kivet ommellaan yhdessÀ ja maton kanssa.

Modulaarinen Sohva

Laguna

Modulaarinen Sohva Laguna-suunnittelijaistuimet ovat laaja nykyaikainen kokoelma modulaarisia sohvia ja penkkejÀ. Italialainen arkkitehti Elena Trevisan on suunnitellut yrityksen istuinalueet mielessÀ, ja se on sopiva ratkaisu suurille tai pienille vastaanottoalueille ja poistumistiloihin. Kaarevat, pyöreÀt ja suorat sohvamoduulit varusteineen ja ilman niitÀ yhdistyvÀt saumattomasti sopiviin sohvapöytiin joustavuuden aikaansaamiseksi useiden sisustussuunnitelmien luomiseksi.

Hana

Moon

Hana TÀmÀn hanan orgaanisen ulkonÀön ja kÀyrien jatkuvuuden inspiroi kuun puolikuuvaihe. Moon-kylpyhuonehana yhdistÀÀ sekÀ rungon ettÀ kahvan ainutlaatuiseen muotoon. PyöreÀ poikkileikkaus nousee hanan pohjasta poistoputkeen, jolloin muodostuu Kuuhanan profiili. Puhdas leikkaus erottaa rungon kahvasta pitÀen tilavuuden pienenÀ.

Lamppu

Jal

Lamppu Just Another Lamp, Jal, perustuu kolmeen pÀÀperiaatteeseen: yksinkertaisuus, laatu ja puhtaus. Siihen kuuluu suunnittelun yksinkertaisuus, materiaalien laatu ja tuotteen kÀyttötarkoituksen puhtaus. TÀtÀ pidettiin perusaineena, mutta se antoi myös merkityksen sekÀ lasille ettÀ valolle yhtÀ suuressa mÀÀrin. TÀmÀn vuoksi Jalia voidaan kÀyttÀÀ monilla tavoilla, muodoissa ja konteksteissa.

Avustusrobotti

Spoutnic

Avustusrobotti Spoutnic on tukirobotti, joka on suunniteltu kouluttamaan kanoja pesÀlaatikoissaan pitÀmistÀ varten. Kanat nousevat lÀhestymisensÀ jÀlkeen ja palaavat pesÀÀn. YleensÀ kasvattajan on kuljettava kaikkien rakennustensa ympÀri tunti tai jopa puoli tuntia muninnan huipulla, jotta kanat eivÀt laske muniaan maahan. Pieni itsenÀinen Spoutnic -robotti kulkee helposti toimitusketjujen alla ja voi kiertÀÀ kaikissa rakennuksissa. Sen akku pitÀÀ pÀivÀn ja latautuu yhdessÀ yössÀ. Se vapauttaa kasvattajat työlÀÀstÀ ja pitkÀstÀ tehtÀvÀstÀ, mikÀ antaa paremman saannon ja rajoittaa kÀytöstÀ poistettujen munien mÀÀrÀÀ.

Monitoiminen Kitara

Black Hole

Monitoiminen Kitara Musta aukko on monitoiminen kitara, joka perustuu hard rock- ja metal -musiikkityyleihin. Vartalon muoto antaa kitaristille mukavuuden. Se on varustettu nestekidenÀytöllÀ fretboardilla visuaalisten tehosteiden ja oppimisohjelmien tuottamiseksi. PistenÀytteet kitaran kaulan takana voivat auttaa sokeita tai sokeita sokeita ihmisiÀ.