Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Sähkötrike

Lecomotion

Kaupunkien Sähkötrike Sekä ympäristöystävällinen että innovatiivinen LECOMOTION E-trike on sähköavusteinen kolmipyörä, jonka innoittamana on sisäkkäisiä ostoskärryjä. LECOMOTION E-pyörät on suunniteltu toimimaan osana kaupunkipyörien jakamisjärjestelmää. Suunniteltu myös pesemään toistensa sisällä linjassa pienikokoista varastointia varten ja helpottamaan monien keräämistä ja siirtämistä kerrallaan kääntyvän takaoven ja irrotettavan kampisarjan kautta. Poljinta-apua tarjotaan. Voit käyttää sitä normaalina pyöränä, tukevan akun kanssa tai ilman. Rahti mahdollisti myös 2 lapsen tai yhden aikuisen kuljetuksen.

Paperisilppuri

HandiShred

Paperisilppuri HandiShred on kannettava manuaalinen paperisilppuri, joka ei vaadi ulkoista virtalähdettä. Se on suunniteltu pieni ja siististi, joten voit laittaa sen pöydällesi, laatikkoon tai salkkuun, johon pääsee helposti käsiksi ja silppua tärkeä asiakirjasi milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä kätevä silppuri toimii hienosti silppuamalla kaikki asiakirjat tai kuitit varmistaakseen, että yksityiset, luottamukselliset ja kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään aina turvassa.

Vuorovaikutuspöytä

paintable

Vuorovaikutuspöytä Maalattava on monitoimipöytä kaikille, se voi olla tavallinen pöytä, piirustuspöytä tai soitin. Voit käyttää erilaisia värejä maalataksesi pöydän pintaan luodaksesi musiikkia ystävien tai perheiden kanssa, ja pinta siirtää piirroksen melodiseksi värianturien avulla. Piirustusmahdollisuuksia on kaksi, luova piirustus ja nuotin piirtäminen. Lapset voivat piirtää mitä haluavat luoda satunnaista musiikkia tai käyttää suunnitteltamme sääntöä värien täyttämiseen tiettyyn kohtaan lastentarhian tekemiseksi.

Hands-Free-Jutteleminen

USB Speaker and Mic

Hands-Free-Jutteleminen DIXIX USB-kaiutin ja mikrofoni on suunniteltu toimimaan. Mikrokaiutin on ihanteellinen handsfree-keskusteluun Internetin välityksellä, mikrofoni on oikein päin päin, jotta voit välittää äänesi selvästi vastaanottajalle ja kaiutin välittää ääntä henkilöltä, jonka kanssa olet yhteydessä.

Pöytä, Jalusta, Sokkeli

Trifold

Pöytä, Jalusta, Sokkeli Leikkurin muoto saadaan aikaan kolmiomaisten pintojen ja ainutlaatuisen taittojärjestyksen yhdistelmällä. Sillä on minimalistinen, mutta monimutkainen ja veistoksellinen muotoilu, jokaisen näkökulman perusteella paljastaa ainutlaatuisen koostumuksen. Suunnittelu voidaan skaalata sopivaksi erilaisiin tarkoituksiin vaarantamatta sen rakenteellista eheyttä. Trifold on esittely digitaalisten valmistusmenetelmien ja uusien valmistustekniikoiden, kuten robotiikan, käytöstä. Tuotantoprosessi on kehitetty yhteistyössä robottivalmistusyrityksen kanssa, joka on erikoistunut metallien taivuttamiseen 6-akselisilla roboteilla.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.