Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

YO

Nojatuoli YO noudattaa mukavien istuimien ja puhtaiden geometristen viivojen ergonomisia periaatteita, jotka muodostavat abstraktisti kirjaimet “YO”. Se luo kontrastin massiivisen, "uros" puurakenteen ja kevyen, läpinäkyvän "naispuolisen" komposiittiliinan välillä istuimessa ja selässä, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Kankaan kireys saavutetaan kuitujen kutomalla (ns. “Korsetti”). Lounge-tuolia täydentää jakkara, josta tulee sivupöytä, kun sitä käännetään 90 °. Värivalikoiman ansiosta molemmat sopivat helposti eri tyylien sisätiloihin.

Täysin Automaattinen Teenkeitin

Tesera

Täysin Automaattinen Teenkeitin Täysin automaattinen Tesera yksinkertaistaa teen valmistusprosessia ja asettaa ilmakehän vaiheen tee valmistukseen. Löysä teetä täytetään erityisiin purkkeihin, joissa valmistusaika, veden lämpötila ja teen määrä voidaan yksilöllisesti säätää yksilöllisesti. Kone tunnistaa nämä asetukset ja valmistaa täydellisen teen täysin automaattisesti läpinäkyvässä lasikammiossa. Kun tee on kaadettu, automaattinen puhdistusprosessi tapahtuu. Integroitu alusta voidaan poistaa tarjoilua varten ja sitä voidaan käyttää myös pienenä uunina. Riippumatta siitä onko kuppi vai potti, teesi on täydellinen.

Lamppu

Tako

Lamppu Tako (japanilainen mustekala) on espanjalaisen keittiön inspiroima pöytälamppu. Nämä kaksi alustaa muistuttavat puulautasia, joissa tarjoillaan ”pulpo a la gallega”, kun taas sen muoto ja elastinen nauha herättävät perinteisen japanilaisen lounaslaatikon bentoa. Sen osat on koottu ilman ruuveja, mikä on helppo koota. Pakattu kappaleiksi vähentää myös pakkaus- ja varastointikustannuksia. Joustavan polypropeenilampun liitos on piilotettu elastisen nauhan taakse. Pohjalle poratut reiät ja yläkappaleet mahdollistavat tarvittavan ilmavirran ylikuumenemisen välttämiseksi.

Jäähdytin

Piano

Jäähdytin Inspiraatio tähän malliin tuli rakkaudesta musiikkiin. Kolme erilaista lämmityselementtiä, jotka kaikki muistuttavat yhtä pianonäppäintä, luovat sävellyksen, joka näyttää pianonäppäimistöltä. Jäähdyttimen pituus voi vaihdella tilan ominaisuuksista ja ehdotuksista riippuen. Käsitteellistä ideaa ei ole kehitetty tuotantoon.

Kynttilänjalat

Hermanas

Kynttilänjalat Hermanas on puisten kynttilänjalkojen perhe. He ovat kuin viisi sisarta (hermana), jotka ovat valmiita auttamaan sinua luomaan viihtyisän ilmapiirin. Jokaisella kynttilänjalalla on ainutlaatuinen korkeus, joten yhdistämällä ne yhdessä voit simuloida erikokoisten kynttilöiden valaistusvaikutusta yksinkertaisesti käyttämällä tavallisia teevaloja. Kynttilänjalat on valmistettu kääntyvästä pyökistä. Ne on maalattu eri väreillä, joten voit luoda oman yhdistelmäsi sopivaksi suosikkipaikkaasi.

Mausteastia

AjorĂ­

Mausteastia Ajorí on luova ratkaisu organisoida ja varastoida erilaisia mausteita, mausteita ja mausteita, tyydyttääkseen ja sovittamalla kunkin maan erilaiset kulinaariset perinteet. Sen tyylikäs orgaaninen muotoilu tekee siitä veistoksellisen kappaleen, josta saadaan erinomainen koriste, joka heijastuu keskustelun aloittajana pöydän ympärillä. Pakkaussuunnitelma on valkosipulin ihon innoittamaa, josta tulee ekologisen pakkauksen ainutlaatuinen ehdotus. Ajorí on ympäristöystävällinen suunnittelu planeetalle, luonnon inspiroima ja kokonaan luonnonmateriaaleista valmistettu.