Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
MonikÀyttöinen PöytÀ

Bean Series 2

MonikÀyttöinen PöytÀ TÀmÀn pöydÀn ovat suunnitelleet Bean Buro -periaatesuunnittelijat Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. Projekti sai inspiraation ranskalaisten kÀyrien wiggly-muodoista ja palapeleistÀ, ja se toimii toimiston kokoushuoneen keskeisenÀ kappaleena. Kokonaismuoto on tÀynnÀ wigggejÀ, mikÀ on dramaattinen ero perinteisestÀ muodollisesta yritysneuvottelupöydÀstÀ. PöydÀn kolme osaa voidaan konfiguroida erilaisiin yleisiin muotoihin istumajÀrjestelyjen muuttamiseksi; jatkuva muutostila luo leikkisÀn ilmapiirin luovalle toimistolle.

Monitoiminen Tuoli

charchoob

Monitoiminen Tuoli Tuotteen kuutiomuoto pitÀÀ sen vakaana ja tasapainossa kaikkiin suuntiin. LisÀksi tuotteen kolmitie kÀyttö muodollisessa, epÀmuodollisessa ja ystÀvÀllisessÀ etiketissÀ on mahdollista vain kÀÀntÀmÀllÀ tuolia 90 astetta. TÀmÀ tuote on suunniteltu pitÀmÀÀn mahdollisimman kevyenÀ (4 kg) ottaen huomioon kaikki sen toiminnallisuudet. TÀmÀ tavoite on saavutettu valitsemalla kevyet materiaalit ja koristeelliset kehykset tuotteen painon pitÀmiseksi mahdollisimman pienenÀ.

40 "led-Televisio

GlassOn

40 "led-Televisio Se on kehyksetön mallistokokoelma, jossa on erilaisia muotoiluratkaisuja, erikokoisia, lasielementillÀ. Lasin lÀpinÀkyvyydellÀ luodut eleganssit jatkuvat lÀpi nÀytön ympÀröivien metallilajien armosta suurissa koossa. Ilman tottuneita muovisia etukansi ja kehys, muotoilu liittyy virtuaalimaailman ja yleisön kautta rajusti alennetulla paksuudella 40 ", 46" ja 55 "tuotteissa. Lasinen etuosa pitÀvÀ koko metallikehys parantaa suunnittelun laatua tarkkoilla kytkentÀyksiköillÀ erilaisia materiaaleja.

Digisovitin

T-Box2

Digisovitin T-Box2 on uusi tekninen laite integroimaan Internet, multimedia ja viestintÀ ja tarjoamaan kotikÀyttÀjille monipuolisia interaktiivisia palveluita, mukaan lukien massiivinen Internet-sisÀllön toisto ja HD-videopuhelut. YhdistÀmÀllÀ STB: n televisioon perheverkkoympÀristössÀ, kÀyttÀjÀ voi nopeasti pÀivittÀÀ yhteisen television ÀlykkÀÀseen televisioon, mikÀ antaa perheen kÀyttÀjille erinomaisen AV-viihdekokemuksen.

Kylpyhuonekalusteet

Sott'Aqua Marino

Kylpyhuonekalusteet Sott'Aqua Marino -mallisto, jossa on luovia yksityiskohtia vedenalaisesta maailmasta kylpyhuoneisiin, tarjoaa ylellisyyttÀ suunnitella oma kylpyhuone kÀyttÀmÀllÀ laajaa valikoimaa modulaatiovaihtoehtoja. Sott'Aqua Marino pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen suunnittelutavan jokaiselle kylpyhuone, jonka joustavuus on tarkoitettu kÀytettÀvÀksi yhden tai kaksinkertaisen pesuallaskaapin kanssa. SeinÀlle ripustimella varustetussa pyöreÀssÀ peilissÀ on myös piilotettu valaistusjÀrjestelmÀ. PyörillÀ oleva setririnnassa oleva ottomaanirunko toimii myös pyykkikorina.