Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä, Jalusta, Sokkeli

Trifold

Pöytä, Jalusta, Sokkeli Leikkurin muoto saadaan aikaan kolmiomaisten pintojen ja ainutlaatuisen taittojärjestyksen yhdistelmällä. Sillä on minimalistinen, mutta monimutkainen ja veistoksellinen muotoilu, jokaisen näkökulman perusteella paljastaa ainutlaatuisen koostumuksen. Suunnittelu voidaan skaalata sopivaksi erilaisiin tarkoituksiin vaarantamatta sen rakenteellista eheyttä. Trifold on esittely digitaalisten valmistusmenetelmien ja uusien valmistustekniikoiden, kuten robotiikan, käytöstä. Tuotantoprosessi on kehitetty yhteistyössä robottivalmistusyrityksen kanssa, joka on erikoistunut metallien taivuttamiseen 6-akselisilla roboteilla.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesätuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittäin tyytyväinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtä hyvä kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiä heidän kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitä ymmärtämään ympäröivää ympäristöään.

Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tämän tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenä, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetään. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terästuilla ja viimeistelty pähkinäviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittää toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.

Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit Tämä viettelevästi tyylikäs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitä on ilo nauttia. Tämän teekannun epätavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvään kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kätkeytyäksesi käsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllä on oma lähestymistapansa kupin pitämiseen. Saatavana kiiltävävalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltävä valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin sisälle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiä, joka liittyy älykkäisiin, teknisiin ja kestäviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan näyttö (kevyt reikät). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden säilönä ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, että innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. Pehmeää taustavaloa voidaan säätää omistajan suosikkivärillä, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.