Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvinkeitin

Lavazza Idola

Kahvinkeitin TÀydellinen ratkaisu kahvin ystÀville, jotka etsivÀt kunnollista italialaista espresso-kokemusta kotona. KosketusherkÀllÀ kÀyttöliittymÀllÀ, jolla on akustinen palaute, on neljÀ valintaa ja lÀmpötilan nosto-toiminto, joka tarjoaa rÀÀtÀlöityjÀ kokemuksia jokaiseen makuun tai tilanteeseen. Kone ilmoittaa puuttuvasta vedestÀ, tÀynnÀ korkkisÀiliöstÀ tai kalkinpoiston tarpeesta lisÀvalaistujen kuvakkeiden avulla ja tippa-alusta voidaan sÀÀtÀÀ helposti. Suunnittelu avoimella hengellÀÀn, laadukkaalla pintakÀsittelyllÀ ja hienostuneella yksityiskohdilla on Lavazzan vakiintuneen muotoisen kielen kehitys.

Espressokeitin

Lavazza Tiny

Espressokeitin Pieni, ystÀvÀllinen espressokeitin tuo aito italialainen kahvikokemus kotiisi. Suunnittelu on iloisesti vÀlimerellinen - koostuu muodollisista perusrakenteista - juhlitsee vÀrejÀ ja soveltaa Lavazza-suunnittelukieltÀ pintakÀsittelyssÀ ja yksityiskohtaisessa suunnittelussa. PÀÀkuori on valmistettu yhdestÀ kappaleesta ja sillÀ on pehmeÀt, mutta tarkasti hallitut pinnat. Keskiharja lisÀÀ visuaalista rakennetta ja etukuvio toistaa vaakateeman, joka esiintyy usein Lavazza-tuotteissa.

Sohva

Gloria

Sohva Suunnittelu ei ole pelkÀstÀÀn ulkoinen muoto, vaan myös tutkimus kohteen sisÀisestÀ rakenteesta, ergonomiasta ja olemuksesta. TÀssÀ tapauksessa muoto on erittÀin vahva komponentti, ja juuri tuotteelle annettu leikkaus antaa sille erityisyyden. Glorian etuna on vahvuus olla 100% mukautettu, lisÀÀmÀllÀ erilaisia elementtejÀ, materiaaleja ja viimeistelyaineita. Suuri erikoisuus on kaikki ylimÀÀrÀiset elementit, jotka voidaan lisÀtÀ rakenteen magneettien kanssa, jolloin tuotteelle saadaan satoja erilaisia muotoja.

Lasimaljakko

Jungle

Lasimaljakko Luonnon innoittamana Jungle-lasimallistojen lÀhtökohtana on luoda esineitÀ, jotka saavat arvonsa laadusta, suunnittelusta ja materiaalista. Yksinkertaiset muodot heijastavat vÀliaineen seesteisyyttÀ, mutta ovat samalla painottomia ja vahvoja. Maljakot ovat suun puhallettuja ja kÀsin muotoiltuja, merkittyjÀ ja numeroituja. Lasinvalmistusprosessin rytmi varmistaa, ettÀ jokaisella Jungle-kokoelman esineellÀ on ainutlaatuinen vÀripeli, joka jÀljittelee aaltojen liikettÀ.

Maljakko

Rainforest

Maljakko SademetsÀn maljakot ovat sekoitus 3D-muotoiltuja muotoja ja perinteistÀ skandinaavista höyrysaunatekniikkaa. KÀsimuotoisissa kappaleissa on erittÀin paksu lasi, jossa on painottomasti kelluvat vÀripilkut. Studiomade-mallisto on inspiroitu luonnon vastakohtista ja siitÀ, kuinka se luo harmoniaa.

Valaistus

Thorn

Valaistus Uskoen, ettÀ luonnossa on mahdollista kasvattaa ja erottaa orgaanisia muotoja hÀiritsemÀttÀ niiden rakennetta ja ilmaisua sattumalta ja ettÀ ihmisillÀ on vaistomainen sukulaisuus luonnollisiin muotoihin, Yılmaz Dogan sanoi, ettÀ Thornia suunnitellessaan hÀn halusi heijastaa kasvua muodoilla, jotka jÀljitellÀ luontoa ilman mittasuhteiden rajoittamista valaistuksessa. Thorn, joka on inspiraation lÀhde Thornin luonnolliselle haaralle; kasvaa satunnaisessa rakenteessa ja muodostaa luonnollisen, vastaa erilaisiin tarpeisiin eikÀ sillÀ ole kokorajoitusta hyvÀksi valaistusmuotoksi.