Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömään yksin, vaan myös lisää vanhemmille itsenäisyyttä. Vauvat voivat pitää itsessään ja imeä ja pureskella sitä sen jälkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttämään vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on välttämätön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteästä ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä GLASSWAVE moniakselinen verhoseinäjärjestelmä avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. Tämä uusi käsite seinäseinämässä perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömäiset eikä suorakaiteen muotoiset profiilit. Tämä ehdottoman innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillä varustettuja rakenteita, jotka lisäävät kymmenkertaisesti lasiseinäkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmät. GLASSWAVE on matalakerrosjärjestelmä, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintään kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, näyttelyhuoneet, atriiumit jne.)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta Ashgabat Tele - Radiokeskus (TV-torni) on monumentaalinen rakennus, 211 m korkea, joka sijaitsee Turkmenistanin pääkaupungin Ashgabatin eteläosissa 1024 m: n kukkulalla merenpinnan yläpuolella. TV-torni on radio- ja TV-ohjelmien tuotannon, jälkituotannon ja lähetysten tärkein keskus. Ja on yksi parhaimmista esimerkkeistä huipputeknisestä digitaalitekniikasta. TV-torni teki Turkmenistanista HD-maanpäällisen lähetysten pioneerin Aasiassa. TV-torni on lähetystoiminnan viimeisen 20 vuoden suurin teknologiainvestointi.

Pyöräkuormaaja

Arm Loader

Pyöräkuormaaja Kuormain, joka toimii enimmäkseen epätasaisesti, voi aiheuttaa kuljettajalle kovan liikuntataudin ja myös nopean väsymyksen. 'ARM LOADER' sallii kuitenkin maanpinnan koordinaattien tunnistamisen ja auttaa kuljettajan istuinta olemaan vakaa eikä liikkumaan. Siksi se auttaa kuljettajaa olemaan väsymättä ja sallii työn suorittaa turvallisesti.

Usb-Muistitikku

Frohne eClip

Usb-Muistitikku eClip on maailman ensimmäinen paperiliitin, USB-muistitikku, jossa on metrinen viivain. eClip sai kunniamerkin Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip on kevyt, sopii avaimenperäsi ja toimii kuten paperiliitin järjestämään paperit, kuitit ja rahasi. eClip suojaa henkilötietoja, immateriaalioikeuksia, työnantajan tietoja, lääketieteellisiä tietoja ja liikesalaisuuksia tietoturvaohjelmistojen avulla. eClip on suunnitellut Frohne Floridassa. Kultainen muistiliitin on iskunkestävä, naarmuuntumaton, vedenkestävä, alkoholinkestävä, pöly-, ruoste- ja sähkömagneettinen.

Moottorisaha

Rotation Saw

Moottorisaha Moottorisaha py√∂riv√§ll√§ kahvalla. T√§ss√§ ketjussa on kahva, joka py√∂rii 360 ¬į ja pys√§htyy ennalta m√§√§ritettyihin kulmiin. Yleens√§ ihmiset leikkaavat puita vaaka- tai pystysuunnassa k√§√§nt√§m√§ll√§ sahoja tiettyihin kulmiin tai kallistamalla tai kallistamalla kehon osia. Valitettavasti saha luistaa usein k√§ytt√§j√§n otteesta tai k√§ytt√§j√§n on ty√∂skennelt√§v√§ hankalassa asennossa, mik√§ voi aiheuttaa vammoja. T√§llaisten haittojen korvaamiseksi ehdotettu saha on varustettu py√∂riv√§ll√§ kahvalla, jotta k√§ytt√§j√§ voi s√§√§t√§√§ leikkuukulmia.