Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hana

Amphora

Hana Amphora-sarja on suunniteltu yhdistämään menneisyys ja tulevaisuus ja antaa mahdollisuuden kokea muinaisten aikojen perus- ja toiminnalliset muodot. Ei ollut helppoa kuin tänään tehdä elämästämme lähdevettä sinä päivänä. Hanan epätavallinen muoto on peräisin vuosisatojen aikaisemmasta päivästä, mutta sen vesisäästöpatruuna tuo huomenna. Muinaisten aikojen kadun suihkulähteiltä suunnitellut hana retro, joka tuo esteettisesti kylpyhuoneesi.

Projektin nimi : Amphora, Suunnittelijoiden nimi : E.C.A. Design Team, Asiakkaan nimi : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Hana

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.