Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Kaiutin

Ballo

Kannettava Kaiutin Sveitsiläinen design-studio BERNHARD | BURKARD suunnitteli ainutlaatuisen kaiuttimen OYO: lle. Kaiuttimen muoto on täydellinen pallo, jossa ei ole varsinaista jalustaa. BALLO-kaiutin asettaa, rullaa tai roikkuu 360 asteen musiikkikokemusta varten. Suunnittelu noudattaa minimalistisen suunnittelun periaatteita. Värikäs vyö sulauttaa kaksi pallonpuoliskoa. Se suojaa kaiutinta ja lisää bassoääniä makuulla pinnalla. Kaiuttimissa on sisäänrakennettu ladattava litiumparisto ja se on yhteensopiva useimpien äänilaitteiden kanssa. 3,5 mm: n liitin on säännöllinen pistoke kuulokkeille. BALLO-kaiutinta on saatavana kymmenessä eri värissä.

Projektin nimi : Ballo, Suunnittelijoiden nimi : Bernhard Burkard, Asiakkaan nimi : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Kannettava Kaiutin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.