Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paperisilppuri

HandiShred

Paperisilppuri HandiShred on kannettava manuaalinen paperisilppuri, joka ei vaadi ulkoista virtalähdettä. Se on suunniteltu pieni ja siististi, joten voit laittaa sen pöydällesi, laatikkoon tai salkkuun, johon pääsee helposti käsiksi ja silppua tärkeä asiakirjasi milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä kätevä silppuri toimii hienosti silppuamalla kaikki asiakirjat tai kuitit varmistaakseen, että yksityiset, luottamukselliset ja kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään aina turvassa.

Projektin nimi : HandiShred, Suunnittelijoiden nimi : Yen Lau, Asiakkaan nimi : Inform Designs Ltd..

HandiShred Paperisilppuri

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.