Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Albumin Kansikuva

Haezer

Albumin Kansikuva Haezer tunnetaan vankasta bassoäänestään, eeppisistä taukoistaan, joilla on hyvin kiillotetut tehosteet. Se on sellainen ääni, joka kuuluu vain suorana tanssimusiikkina, mutta tarkemmassa tarkastelussa tai kuunnellen voit alkaa löytää useita taajuustasoja lopputuotteesta. Luovan konseptin ja toteutuksen haasteena oli simuloida Haezer-nimisen äänikokemuksen mallia. Taideteos ei ole lainkaan tyypillinen tanssimusiikkityyli, mikä tekee Haezerista oman genren.

Projektin nimi : Haezer , Suunnittelijoiden nimi : Chris Slabber, Asiakkaan nimi : CS Design & Illustration.

Haezer  Albumin Kansikuva

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.