Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Avoin Astiasto

Osoro

Avoin Astiasto OSOROn innovatiivisena luonteena on yhdistää korkealaatuisen lasitetun posliinin ja sen tyypillisen norsunluunvärisen kiiltävän ihon laatu toiminnolla, joka soveltuu ruoan säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa ja ruoanlaittoon höyryuunilla tai mikroaaltouunilla. Yksinkertainen, modulaarinen muoto erilaisine elementeineen voidaan pinota tilan säästämiseksi, yhdistää joustavasti ja sulkea monivärisellä silikoni-O-tiivisteellä tai O-liittimellä, jotta ruoka pysyy siinä hyvin tiiviisti. OSOROa voidaan käyttää yleisesti poistamalla päivittäisen elämämme tarve.

Projektin nimi : Osoro, Suunnittelijoiden nimi : Narumi Corporation, Asiakkaan nimi : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Avoin Astiasto

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.