Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekokoelma

CATINO

Kylpyhuonekokoelma CATINO syntyy halusta antaa muoto ajatukselle. Tämä kokoelma herättää arjen runoutta yksinkertaisilla elementeillä, jotka tulkitsevat mielikuvituksen olemassa olevat arkkityypit nykyaikaisesti. Se ehdottaa palaamista lämmön ja kiinteyden ympäristöön käyttämällä luonnollista puuta, joka on koneistettu kiinteästä ja koottu pysymään ikuisena.

Projektin nimi : CATINO, Suunnittelijoiden nimi : Emanuele Pangrazi, Asiakkaan nimi : Disegno Ceramica.

CATINO Kylpyhuonekokoelma

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.