Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Romaani

180º North East

Romaani "180º koilliseen" on 90 000 sanan seikkailukertomus. Se kertoo todellisen tarinan matkasta, jonka Daniel Kutcher teki Australian, Aasian, Kanadan ja Skandinavian läpi syksyllä 2009, kun hän oli 24-vuotias. Integroituna tekstin pääosaan, joka kertoo tarinan siitä, mitä hän matkan aikana kokenut ja oppinut , valokuvat, kartat, ilmeikäs teksti ja video auttavat lukijaa sukeltamaan seikkailuun ja antamaan paremman kuvan tekijän omasta henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Projektin nimi : 180º North East, Suunnittelijoiden nimi : Daniel Kutcher, Asiakkaan nimi : Daniel Kutcher.

180º North East Romaani

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.