Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
SohvapöytÀ

Planck

SohvapöytÀ PöytÀ on tehty erilaisista vaneriosista, jotka on liimattu yhteen paineen alaisena. Pinnat hiotaan ja kerrotaan matolla ja erittÀin vahvalla lakalla. On 2 tasoa - koska pöydÀn sisÀosa on ontto - mikÀ on erittÀin kÀytÀnnöllinen aikakauslehtien tai lehtiöiden sijoittamiseen. PöydÀn alla on rakennettu luotirenkaita. Joten etÀisyys lattian ja pöydÀn vÀlillÀ on hyvin pieni, mutta samalla sitÀ on helppo siirtÀÀ. Vanerin kÀyttö (pystysuora) tekee siitÀ erittÀin vahvan.

Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistÀÀ modernin suunnittelun perinteisiin itÀisiin ideoihin ja sisÀisen rauhan periaatteisiin yhdistÀmÀllÀ luontoon. KÀyttÀmÀllÀ Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellÀ meditoi) muuttaa itÀfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin kÀyttÀjÀ voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympÀröi kÀyttÀjÀÀ vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympÀröi kÀyttÀjÀÀ vihreys. Vakiotila sisÀltÀÀ sÀilytystilat alustana, joka toimii hyllynÀ.

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta TÀytÀ monen anturin ja kameran kulunvalvontajÀrjestelmÀ, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkÀsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva vÀÀrentÀmisen estÀvÀ tekniikka estÀÀ vÀÀrennetyt naamarit. PehmeÀ heijastava valaistus tuo mukavuutta. SilmÀnrÀpÀyksessÀ kÀyttÀjÀt pÀÀsevÀt helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija kÀyttÀÀ Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitÀ vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevÀt siitÀ modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija kÀytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmÀÀ CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla jÀrjestelmÀllÀ, jotta rakenne pysyisi pitkÀnÀ, vahvana mutta kevyenÀ.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessÀ kaksi kolmasosaa maan vÀestöstÀ asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva pÀÀtavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvÀt lujuus ja erittÀin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestÀvÀÀ kangasta pitÀen sen kevyenÀ, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestÀvÀn rottinkiin laajoihin kÀyriin ja muodostaa selkeÀn siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien kÀsityöperinteitÀ, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena kÀytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun vÀlillÀ, Haleiwa on yhtÀ mukava kuin kaunis.