Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Katupenkki

Ola

Katupenkki Tämä ekologisen suunnittelun strategioita noudattaen suunniteltu penkki vie katukalusteet uudelle tasolle. Samoin kotona kaupunkien tai luonnollisessa ympäristössä nesteputket luovat erilaisia istumavaihtoehtoja yhden penkin sisällä. Käytetyt materiaalit ovat kierrätetty alumiini pohjalle ja teräs istuimelle, valittu kierrätettävien ja kestävien ominaisuuksiensa perusteella; siinä on kirkas ja kestävä jauhemaalattu viimeistely, joka on ihanteellinen ulkona käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Suunnittelijana Meksikossa Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Hana

Amphora

Hana Amphora-sarja on suunniteltu yhdistämään menneisyys ja tulevaisuus ja antaa mahdollisuuden kokea muinaisten aikojen perus- ja toiminnalliset muodot. Ei ollut helppoa kuin tänään tehdä elämästämme lähdevettä sinä päivänä. Hanan epätavallinen muoto on peräisin vuosisatojen aikaisemmasta päivästä, mutta sen vesisäästöpatruuna tuo huomenna. Muinaisten aikojen kadun suihkulähteiltä suunnitellut hana retro, joka tuo esteettisesti kylpyhuoneesi.

Pesuallas

Serel Wave

Pesuallas SEREL Wave-pesuallas on paikkansa moderneissa kylpyhuoneissa nimellislinjoilla, toiminnallisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla laadulla. SEREL Wave pesuallas; Vaikka se muuttaa nykyisen kaksinkertaisen pesualtaan käsityksen ainutlaatuisella kulhomuodollaan, se sisältää myös aikuisen ja lapsen käytön yhdessä sen esteettisen muodon kanssa. Lastenaltaan käytön lisäksi se tarjoaa islamin kulttuurissa käytettävän puhdistuksen ja kenkäpuhdistuksen. Yleinen lähestymistapa pesualtaan suunnittelussa on modernismi ja funktionalismi. Tämä lähestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tärkeästi.

Kylpyhuoneessetti

LOTUS

Kylpyhuoneessetti Heijastus Lotus Flowers -kylpyhuoneisiin… Lotus-kylpyhuone on toteutettu ottamalla inspiraatiota Lotus-kukkien lehtien muodosta. Konfutsiuksen filosofiaa opettava Zhou Dunyi sanoi: "Pidän Lotus-kukasta, koska se kasvaa mudassa eikä koskaan likaannu". hänen keskustelunsa. Lootuslehdet, ovat likaa hylkivää, kuten tässä todetaan. Lotoskukan lehtirakennetta on jäljitelty sarjan tuotannossa

Sisävalaistus

Jordan Apotheke

Sisävalaistus Tukien apteekin sisustuksen ilmeikättä arkkitehtuuria toimivat valaisimet ovat huomaamatta ulkonäöltään, kiinnittäen huomiota niiden valon vaikutukseen kiinnittimen suunnittelun sijasta. Perusvalaisimen valaisimet on joko integroitu huonekalun muotoa seuraaviin valaisimiin tai asennettu alakaton sivuille pitämällä se mahdollisimman vapaana alavaloista. Siten käyttäjät voivat keskittyä apteekin läpi kulkevaan valoraitaan, joka koostuu RGB-LED-taustavalaistuista laattoista, jotka vastaavat samalla tavoin dynaamisesti taustavalaistujen laskurien väriä.

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

SEREL Purity

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu Vaikka Purity-wc-kulho pääsee pehmeiden siirtymisten dominointiin, se jättää myös yksinkertaiset ja minimaaliset tuulet ympäristöön. Sen lisäksi, että se vaikuttaa käyttäjään esteettisesti, se kohtaa myös puhtauden ja viattomuuden sekä kunnioittaa luontoa. Yleinen lähestymistapa helposti irrotettavien, lukitusmekanismin sisältävien wc-istuimien istuinkotelosarjan suunnittelussa on toiminnanohjauspainikkeet, jotka asetetaan kannesarjan sisäosaan. Painikkeet, joihin käyttäjä koskettaa, asetetaan alueille, jotka ovat vaikeimpia likaantua, joten tämä antaa lisäetua hygieniaan.